Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Oprostitev plačila vrtca za en mesec 2.12.2009 20:46:00
|
|
|
|
vaney
|
Vsaj v naši občini je za oprostitev plačila (verjetno misliš rezervacijo) potrebno imet potrdilo za 31 dni in to bi pomenilo od 16.11. do 16.12., s tem da ga ne 16.11. ne 16.12. ne sme biti v vrtcu. Tako je pri nas. Potem ti bodo pa dneve do 16.11. obračunali normalno, za drugo polovico pa procent rezervacije (pri nas 40% polne cene). Za december pa isto-prvo polovico samo procent rezervacije, od 16.12. naprej pa normalno ceno.Ti pa povem, da rezervacijo obračunavajo za dnevno prehrano, kar pri nas pomeni, da od 1.49€ odbijejo 60%, seštejejo število dni in potem toliko manj plačaš. Mene je skoraj kap, ker sem pričakovala veliko veliko nižjo cifro, ko sem imela sina na rezervaciji. Ampak nekaj je pa vseeno, ne Ampak, ponavljam, to velja za rezervacijo, nisem pa prepričanna, da tudi ti govoriš o njej.
|
|
RE: Oprostitev plačila vrtca za en mesec 2.12.2009 22:22:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Vaney, se gleda enako. Če ima rezervacijo al pa odsotnost cel mesec na podlagi zdravniškega potrdila se plača 40 % . Smo probal že oboje.
< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 2.12.2009 22:23:06 >
|
|
|
|
RE: Oprostitev plačila vrtca za en mesec 4.12.2009 14:14:18
|
|
|
|
sončnica24
|
Lahko samo da ne bo 40%, ampak kaj več ali manj. V MB-ju je 30%. Manjka pa lahko tudi npr. od 16. - 16. - vse gre samo mora bit cel mesec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Finančni položajJanjikaaaaČe bi imeli boljši finančni položaj,boljše družbene razmere, bi imeli tudi več otrok?Da (
65%)
Ne (
18%)
Morda (
16%)
Število vseh glasov: 184Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!