Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Oprostite, ampak NUJNO! 24.8.2005 7:57:41
|
|
|
|
Nikica
|
Nimam časa brskati, ampak zanima me, če ste dojile še naprej, ko ste dobile menstruacijo. Zjutraj sva se še dojila, brez problemov je želel, ampak sprašujem se, če je moje mleko potem še primerno, zdravo, zanj. Ali bo pri naslednjem podoju že odbil? Prosim, vaše izkušnje in če ste o tem kaj brale.HVALA!!!!!!!!
|
|
|
|
Oprostite, ampak NUJNO! 24.8.2005 8:02:33
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ti sam doji, če le hoče. Ni problema:)
|
|
|
|
Oprostite, ampak NUJNO! 24.8.2005 8:03:13
|
|
|
|
Marogica
|
Seveda sem dojila, ko sem dobila menstruacijo. To nima veze s "kvaliteto" ali okusom tvojega mleka. Ti samo doji in bodi srečna, da imaš mleko PA dober tek
|
|
|
|
Oprostite, ampak NUJNO! 24.8.2005 8:03:25
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Še to....jaz sem dobila menstruacijo 4 tedne po porodu in sem normalno dojila do 6. meseca. Pa mala ni imela nobenih problemov .
|
|
|
|
Oprostite, ampak NUJNO! 24.8.2005 8:13:43
|
|
|
|
Maxica
|
Ja, vidva se kr lepo dojita še naprej. Pravijo sicer, da lahko otroci občutijo prihod menstruacije v tem smislu, da ima mleko malo drugačen okus, posledično pa se lahko zato hočejo malo odstaviti, če jim ta okus ni všeč oz.poznan. Če bo otrok hotel piti, mu kr pusti, mleko ni zaradi tega nič manj zdravo.:)
|
|
|
|
Oprostite, ampak NUJNO! 24.8.2005 9:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak, da ja. Jaz sem jo dobila 6 tednov po porodu, dojila pa sem 1 leto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?