Annny
|
Zvezdica, to je pa res lepo, da boš sama zašila- točno tako bo , kot bo všeč tebi, pa še ceneje. Jaz imam za to žal dve levi roki (oz. se nikoli nisem naučila šivati), zato bom pač kupila.. Kovtrčka tudi še nimam. Pa razmišljam, ali rabim tudi spalno vrečo, če imam kovtrček (rok imam oktobra)? Je najbolje imeti oboje, hm? Vem tudi, da bom kupila ležalnik, stolčka za hranjenje pa zaenkrat še ne (nočem, da se mi pol leta na njem prah nabira, preden ga bom sploh lahko prvič uporabila). Imam posteljico 140 krat 70 z jogijem. Previjalne tudi še nimam, imam pa tudi eno mizo...samo ne v otroški sobi. Tako da si bom kupila trdo previjalno podlogo in previjala kar tam, kjer bom imela najboljši filing. Ali pa bom kupila tisto previjalko z nogicami in banjico- ni draga, pa še ne zavzame tako ogromno prostora, kot kak ogromen masiven predalnik. Otroška soba namreč ni tako zelo velika- rada bi, da več prostora ostane malemu kobacajčku, da se bo lahko plazil po tleh, raziskoval...da bo čim manj nekih nevarnih ostrih robov raznih omar...čimveč prostora(-: Jaz sem dobila za darilo neko napravo, ki je grelec in sterilizator v enem- še nisem preizkusila, pa mi tudi ni preveč všeč): Morda, če bo šlo kaj narobe z dojenjem, drugače bo pa najbrž ostala kar nedotaknjena. A ne bi bilo fino, da bi ljudje, ki kupujejo bodočim mamicam kaka darila, prej vprašali, kaj rabijo, preden kupijo kaj neuporabnega...? Voziček imam pa že kupljen, pa oblekice... Mal sem tudi 'smotana': zadnjič sen bila v Baby Centru in se nisem mogla zadržat, da ne bi kupila kopeli, kremice za ritko, krtačke za laske, škarjic za nohtke, gobice za umivat, mal pleničk...sploh ne vem, kaj bom v resnici rabila, ampak jaz si že tako živo predstavljam, kako bom vse to uporabljala in kako zlat bo moj dojenček...((((-: Sicer pa čas hitro teče, oktober bo kmalu tukaj...če me kaj prehiti, bo pa bolje, da imam stvari že prej pripravljene(-: Nočko
|