Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Opreacija žrelnice v Celju 11.10.2007 13:34:40
|
|
|
|
MAŠKA
|
Pozdravljene/i! Najbrž bo morala naša deklica - (stara je dve leti) na opracijo žrelnice. Že več kot en mesec namreč zelo težko diha ponoči, skoraj bi lahko rekla da se davi, podnevi, ko je pokonci pa nima nobenih težav. Danes sva bila na ORL v Celju, dobile sva datum za prvi pregled. Ne glede na to, da je zadeva vsaj za mene skrb vzbujajoča, je niti pogledali niso, ampak...čakaj na svoj datum za prvi pregled pri zdravniku. Mi je pa sestra, ki vpisuje paciente glede na opisane težave napovedala, da bo najbrž potrebna operacija žrelnice, na katero se seveda tudi ČAKA. Zanima me, kako ta zadeva poteka v Celju - koliko se čaka na operacijo, ali je lahko kdo od staršev zraven v bolnici, koliko dni je otrok hospitaliziran? Bom zelo vesela vsakega odgovora!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?