Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Opravili dva specijalistična pregleda.. 25.9.2006 19:40:12
|
|
|
|
Anonimen
|
..danes dopoldne.Kljub temu,da je imel povišano telesno temperaturo,sva s hčerko Timija vseeno odpeljali na preglede,ko sva ugotovili,da se dobro počuti(divjal je kot obseden )Najprej k okulistu na sistematski,ker v zdravstvenem ni hotel sodelovati.Eno uro prepričevanje je končno obrodilo sadove in pregled je bil opravljen.Vse v redu z vidom. Naslednja postaja je bila urolog.K njemu je bil poslan zaradi kožice na lulčku.Na kar ugotovi urolog,da sploh ne bo potrebno posredovat,da je vse v redu,pa najde hidrokelo v desnem jajčku(vodno kilo).Sicer so mu jo odkrili že pri devetih mesecih in poslali domov.češ.da se bo sama absorbirala.kar pa se ni zgodilo. Tako je naš ubogi fantič na listi za poseg-operacijo.Najbrž naslednje leti,približno šest mesecev je čakalna doba,seveda,če kdo medtem ne odpove ali izpade zaradi bolezni,tedaj bodo našega urinili na program.
|
|
|
|
RE: Opravili dva specijalistična pregleda.. 25.9.2006 19:53:53
|
|
|
|
darjatimci
|
No vidiš Neva dve muhi na en mah ste ubili.S temi kožicami pa imajo eni res sitnosti,moja dva hvalabogu jih nista imela,je pa starejši sin bil operiran za vodno kilo,pa je šlo vse Ok. To želim tudi tvojemu vnučku.
|
|
|
|
RE: Opravili dva specijalistična pregleda.. 25.9.2006 19:56:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za pozitivne želje.Res je,da je fajn,ko smo kar dva pregleda na enkarat Vem ja za kilo,kako bo potekalo,le to sem pozabila vprašat,če ga bodo še isti dan spustili domov,po posegu Včasih je bilo potrebno biti dva dni notri. Kar vesela sem,da ga ni potrebno še obrezovat.
< Sporočilo je popravil neva6 -- 25.9.2006 19:59:49 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?