spella
|
Vsem mamicam in tistim, ki to želijo postati! Priznam napako. Res sem bila malce pregroba z besedami in sploh nisem hotla nobene prizadet ali pa užalit, sploh pa mislim da ste me narobe razumele. Ne vsake besede tako resno jemat, s tem mislim tistih 50:50%. Res pa je, da je zelo malo (kakšnih 30% staršev), ki imajo otroke zato da jim nudij vse (ne le materialnih dobrin, ampak predvsem tisto kar otrok najbolje rabi, torej svoja starša v celoti). Samo na žalost za to niso krivi starši, ampak država. Popolnoma razumem da starši, ki pridejo ob 5h ali pa še kasneje iz službe vsi sesuti, nimajo časa (vsaj večina), da bi se aktivno ukvarjali z otrokom, zato mu raje vključijo TV. Ne razumem pa staršev (ti si po mojem mnenju ne zaslužijo otroka), ki v soboto dopoldne odpeljejo otroka v otroški kotiček, da bodo oni lahko malo pohajkovali po BTC-ju; potem pa gredo s prijatelji na kavico, kjer sedi otrok v vozičku, medetem ko odrasli v miru klepetajo; zvečer pa jih odpeljejo k babici, da gredo oni lahko v lajf (med tednom pa pridejo domov tako pozno, da lahko otroka samo še položijo v posteljo). Drug primer pa je, da so mamice doma (nezaposlene ali porodniška)otrok pa je v vrtcu od 7h do 17h. S slabimi starši, ki si ne zaslužijo svojih otrok, sem imela v mislih predvsem te, ki nimajo oz. nočejo imeti časa za otroke. Tako da drage mamice, ne zamerite če sem se malce nepravilno izražale in me zato niste mogle pravilno razumeti. Vem, da ste ve najboljše mamice na svetu, že zato, ker se udeležujete teh forumov in vas torej zanima vse kar je v zvezi z vašimi sončki. Jest sem vesela za vas, da jih imate in nisem čisto nič zamerljiva ali kaj pdobnega. Z možem sva začela delati na pikici šele ta mesec, tako ,da mislim da imava še nekaj časa, napisala sem pa to predvsem iz sočutja do tistih, ki se trudijo že več mesecev in let. LP in obljubim, da se ne bom več tako dvoumno zražala.
|