Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Opozorilo na flumo maso 12.12.2006 20:45:12
|
|
|
|
dvojcek33
|
Pozdravljeni! Rad bi vas vse opozoril na nevarnost, ki preži v FLUMO MASI, ki jo prodajajo prek topshopa po tv. Prejšnji teden smo jo kupili in je naš sin dobil težko alergijo, ko se je samo enkrat igral z njo. Ves pikčast je postal povrh tega so mu začeli zatekati sklepi najprej roke nato komolci, kolena ter nazadnje še gležnji in celo modrice je dobil po sklepih danes, tako da je bil sprejet v bolnico, ker ni mogel več stopiti na desno nogo, ker ga je tako bolela. Vse se je zgodilo v dveh dneh, Tako da mi ni jasno kaj zaboga vse dajajo v te mase. Predvidevam da same strupe. Danes sem podjetje že prijavil zdravstvenim inšpektorjem , ki upam da bodo dovolj hitro ukrepali, da ne zboli še kakšen malček . Če ste omenjeno maso kupili vam priporočam, da jo čimprej vrnete prodajalcu in zahtevate denar nazaj. Lep pozdrav in pazite na svoje malčke.
< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:58:00 >
|
|
|
|
RE: OPOZORILO NA FLUMO MASO 12.12.2006 21:12:55
|
|
|
|
mika
|
ojojojo dvojcek 33, držim pesti da se sine čimprej pozdravi . že dolgo vem, da je topshop en sam nateg, nikoli pa nisem pomislila, da bi prodajali zdravju nevarne izdelke in to za otroke lp, mika
|
|
|
|
RE: OPOZORILO NA FLUMO MASO 12.12.2006 21:26:29
|
|
|
|
til
|
Pa sej to je grozno! Upam da se čim prej pozdravita .
|
|
RE: OPOZORILO NA FLUMO MASO 12.12.2006 22:00:56
|
|
|
|
Anonimen
|
kako pa ste 100% prepričani da je za to kriva masa?
|
|
|
|
RE: OPOZORILO NA FLUMO MASO 12.12.2006 22:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
kako pa ste 100% prepričani da je za to kriva masa Ja, to pa tudi mene zelo zanima in prosim, dvojček, trojček, poročaj, kako se bo zadeva razpletatla, kaj bodo zdravniki pogruntali, ker meni je tole kar malo tu mač.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?