|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Opozorilo - klopi
2.5.2008 19:59:45   
AnciM
Danes sem šla na sprehod po gozdu, kjer so me dobesedno napadli klopi. Na hlačah sem kar naenkrat opazila preko 15 majčkenih milimetrskih klopov. K s reči sem imela visoke čevlje in svetle hlače in sem jih omedla s sebe preden so se me prijeli. Vsekakor pa vse opozarjam, da se je sezona klopov že začela in da jih je zaradi mile zime nenormalno veliko.

Mogoče katera ve, kaj se zgodi, če se v nosečnosti okužiš z meningitisom ali borelijo? Cepljenje za meningitis v nosečnosti namreč ne pride v poštev, saj je cepivo "živo". Borelijo pa ponavadi zdravijo samo z antibiotiki (imela lani). Borelije me sicer ni tako strah, saj vidiš kolebar na koži. Strah me je meningitis, ki napade samo možgane in nimaš znakov dokler ni prepozno..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Opozorilo - klopi
2.5.2008 20:50:51   
pomar*ANČA*
tudi jaz sem danes iz gozda prinesla klopa, me pa poleg vseh vprašanj ki jih je zastavila AnciM zanima tudi to, kaj uporabljate, da se zaščitite? 

< Sporočilo je popravil pomar*ANČA* -- 2.5.2008 20:57:32 >

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.5.2008 23:10:19   
julči
Najboljš je svetla oblačila, pokrivalo, hlačnice zabasat v štumfe in jih našpricat. Ko prideš domov tuširanje in temeljit pregled, ter seveda vsa uporabljena oblačila v pranje. Lp

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.5.2008 23:39:16   
malecka
Mogoče katera ve, kaj se zgodi, če se v nosečnosti okužiš z meningitisom ali borelijo?

Jaz sem v nosežnosti fasala borelijo, so me filali v žilo z antibiotiki. Je pa res da sem bila že v četrtem mesecu. dobila pa sem 10 doz olicefa po 2mg. Ko pa sem rodila sem mogla z malo takoj na infekcijcko, da so temeljito pregledali še njo, tam smo bili vsake pol leta- kontrola. Po 2x odvzemu je bila negativna in tako se je zaključilo. So me pa opozorili, da morem biti zelo previdna pri morebitnem ugrizu klopa na malo in jo peljat v zdravstveni dom.

< Sporočilo je popravil malecka -- 2.5.2008 23:40:05 >

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?