|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oploditev kasneje?
22.8.2007 14:07:19   
Anonimen
Kaj to pomeni? Da je prišlo do oploditve po predvidoma končani ovulaciji?user posted image
Ali, da je prišlo do oploditve pred pričakovano user posted image ?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oploditev kasneje?
22.8.2007 14:10:15   
bekyca
Do oploditve lahko pride cca 3 dni pred O in nekje 12 ur po O.

kaj konkretno pomeni stavčna zveza, da je prišlo "do oploditve kasneje" ti ne bi znala razložiti, po moje pa to, da je prišlo do oploditve po ovulaciji.

Moja interpretacija, sicer je pa po moje najboljše, da se pozanimaš pri viru, kaj točno bi naj to pomenilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2007 14:18:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bekyca

Do oploditve lahko pride cca 3 dni pred O in nekje 12 ur po O.

kaj konkretno pomeni stavčna zveza, da je prišlo "do oploditve kasneje" ti ne bi znala razložiti, po moje pa to, da je prišlo do oploditve po ovulaciji.

Moja interpretacija, sicer je pa po moje najboljše, da se pozanimaš pri viru, kaj točno bi naj to pomenilo.

To  pomeni, da si imela ovulacijo mnogo kasneje, kot pa si mislila. Se pravi, da je blila O kasneje in s tem avtomatično tudi oploditev. se pravi ni nujno, da je prišlo do oploditve po O,  samo, da je O bila kasneje, do oploditv eje lahko prišlo tudi pred O, tega ne boš nikoli vedelauser posted image

(odgovor članu bekyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2007 14:37:36   
Anonimen
sem malo narobe oz prehitro prebralauser posted image . ja tko je kot je bekyca rekla, se pardoniramuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2007 14:53:11   
Anonimen
Men se zdi, da je to oploditev po ovulaciji, ko so zelo zelo manjše možnosti. Naj me kakšna popravi, če to ne drži.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?