Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 20:22:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo je povedal. Se strinjam.
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 20:46:01
|
|
|
|
Dadi
|
sam nagovor pa pač ne bo dovolj...če bi se odpovedal denarju za tole svojo odpravo...pa še reševanje povrh....bi pa bilo nekaj cvenka več za pediatrično.
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 20:51:14
|
|
|
|
Spicy Black
|
To pa zato, ker mu želijo nekateri pošiljati denar..Kaj pa naj bi pri tem komentirali in zakaj :zmeden2:?
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 20:55:32
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Moram rečt, da spremljam vse to in mu RES želim, da ga rešijo, ker se mi zdi super človek. Niti malo ga ne obsojam. Lepo je povedal vse tole. Ne razumem pa nekaterih, ki ga obsojajo, da je egoist in vse gledajo skozi denar. Pa kaj vam je???8) Tomaž jaz stiskam pesti zate. :zajcek: :zajcek: :zajcek:
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 20:58:03
|
|
|
|
Spicy Black
|
Ja Divja men se vsebolj zdi, da nekateri in nekateri prav IŠČEJO neke čudne fore in izzivajo ljudi..ne vem kaj bi bilo pri tem, da hoče Tomaž zbirati denar za kliniko narobe :zmeden:
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 20:58:05
|
|
|
|
cmokec
|
Da človek pomisli na kaj takega c tako hudi življenski situaciji, je pohvale vredno. Pa sploh ni važno, al se zbere 10 SIT ali pa 100.000.000 SIT. Seveda je bolje čim več, ampak jaz bi v njegovi situaciji skrbela samo in samo za svojo rit.
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 21:02:02
|
|
|
|
Dadi
|
to si mal nabira fis točke za takrat ko bo prišel v slovenijo...kao da je vsaj nekaj dobrega naredil, če že ždi v svoji luknjici. Sej je res grozno ampak saj je človek vedu kam gre in kaj ga lahko doleti. Sicer pa si vsak tak ekstremist želi umreti v steni.
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 21:08:23
|
|
|
|
Nataša R.
|
Najbolj je važno sedaj to da ga rešijo in da pride živ domov. Potem pa naj spregovorijo o zbiranju denarja
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 21:11:10
|
|
|
|
.ču
|
:(:zmeden2:dadi:(:zmeden2: Drgač pa ne vem zakaj je treba pisat "OPET" a nimamo lepe Slovenske besede:grrr::(sorry puncica,je bla zanč še ena pred tabo:( Evo tkole znamo Slovenci ukup držat,če še svojih besed nočmo uporablat:( Jes sm povedala kr se tiče Tomaža že zadnč par krepkih,lohk vam pa skopiram še enkrat,če želite... Pozitivnih misli pričakujem jutrišnji dan,ko se Tomaž ponovno vrne v "življenje"... Molim zanj in sem v mislih z njim in:angel:naj ga čuva... Lp,Martina
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 21:18:05
|
|
|
|
.ču
|
Evo,da vam mal osvežim spomin:(preberte si tlele nekej svojih čudovitih komentarjev... Sm razočarana nad nekaterimi,še dons:(... Ampak tko pač je,nismo zgleda vse tko krasne,polikane in oh in sploh osebe k se tle med sabo hvalmo:(...kruta resničnost... http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=51711&idk=101
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 21:22:34
|
|
|
|
SANDY
|
Če nis tak človek, tega res ne razumeš, kaj ga vleče tja gor. Blaž je tud gorski reševalec in meni ne bo jasno, da on pač tvega svoje življenje zato, ker gre en neumni čeh v hribe v papučah, ali pa teniskah...tako pač je..njemu veliko pomeni, da lahko pomaga ljudem žive spraviti iz hribov.
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 21:28:36
|
|
|
|
tjaga
|
.ču, zelo mi je žal, ampak meni se zdi neumno, na tak način reskirat življenje. Svoje in življenje še marsikoga. Že tako je dovolj nesrečnih in tragičnih primerov, ki se zgodijo nezavedno, tukaj pa se v ekstremno situacijo spušča zelo zavestno. Povej mi, kaj bi imeli otroci od očeta, ki bi se smrtno ponesrečil v gorah? Lep spomin? Le-ta po moje ne odtehta življenja nekoga. Imam pa že raje zelo živega moža in očeta svojih otrok pri sebi in ne nekje v steni. Popeglanost gor ali dol Pa brez zamere. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 21:30:34
|
|
|
|
puncica
|
Evo kaj sem hotla jst povedat da se mi zdi vse to, kot bi mu nekdo rekel, da naj naredi promocijo za pediatrično. Mater kdo se pa v zimi, pa pri omrzlinah in brez hrane še spomni na pediatrično, ja mogoče res samo Tomaž Humar :zmeden2:, jst vem da ne bi na nobeno pediatrično takrat pomisla pač pa na to, da bi bila čim prej dol. To sem hotla povedat. Da ne vem kako vezo ma s tem reševanjem zdej pediatrična, da bi pa na račun tega kej več dnarja zbral pa tud dvomim. Glede besede opet, bi se pa dal še dolg razpravljat.:zmeden2:
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 21:33:33
|
|
|
|
eva1
|
Jst srčno upam, da ga rešijo- a ste vidle slike, kjer naj bi bil-živa groza!!! A mislite da ga bodo rešili?
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 21:34:41
|
|
|
|
cmokec
|
Tjaga, ne gre se za to, da se Tomažev ekstremizem podpira, se ga razume, al pa se ga ne. Poanta je v tem, da v tej teži situaciji nekdo ne more Tomažu želet samo dobro. Da bi se vrnil živ. Nekaterim je to tako težko, šimfati in biti pameten je pa nekaj najlažjega. A sem zadela? Če nisi zmožen nekomu narediti dobro, mu tudi hudega ni treba. (avtorja misli pa ne vem)
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 21:37:52
|
|
|
|
tjaga
|
Niti pod razno mu ne želim slabo. Naj ga čimprej rešijo in naj se konča njegovo trpljenje. Odgovorila sem samo .ču. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.8.2005 21:44:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 21:46:33
|
|
|
|
india
|
Upam, da ga bodo kmalu rešili, a se strinjam s tistimi,ki pravijo, da je situacija teška za vse okoli njega, za vse,ki zdaj trpijo. Res je tudi po mojem mnenju nesmiselno riniti z glavo skozi zid, a zdi se mi, da sedaj vse preveč vidimo njega in njegovo osebno trpljenje, medtem,ko je okoli nas še dosti ljudi,ki niso tako zelo znani trpi in ne najdejo poti iz trpljenja.:miska:
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 21:52:38
|
|
|
|
.ču
|
Ja,pa dejmo zdej še gorske reševalce obsojat,ki hodjo rešvat desetine ljudi(nesreča reševalcev:( na vaji na Okrešlju)ki ravn tko zelo nepripravljeni hodjo v hribe,...na nenazadnje reševalce ali voznike rešilcev,ki divjajo po cestah z namenom,da bi mogoče rešili kako življenje... Če ne druga,bo Sandy zastopla kaj mislm.... In ja,težko je Tomaža razumet,vendar se trudim,da bi ga razumela... Verjamem pa tud da njegovi otroci so in bodo vedno ponosni nanj,kakorkoli se situacija razplete... Sicer pa mogoče se pa jutri nam kaj zgodi in to samo na cesti ko bomo udeleženi kot pešci,ali na poti v službo z avtomobilom...Bog ne daj,pa je katera na to tud mogoče pomisla:zmeden2:
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 22:16:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo .ču! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 22:34:02
|
|
|
|
frutka_
|
V tem trenutku, ko nekatere tako preprosto sedimo za računalniki in klepečemo ali je prav da je šel ali ne, sedi NAŠ TOMAŽ sam na 6000 metrih, pri -5 stopinjah celzija, nima toplih oblačil na sebi, niti dovolj baterij da se pogovarja z baznim taborom,ima krajšo nogo in obe le delno gibljivi(!), nima kavice in čokoladice ob sebi, prav tako nima ničesar razen upanja. Pustite mu vsaj to dostojanstvo da stori to kar ve da mora. Ostati tam ali pa se vrniti... Mislim da ni na nas, da ga obsojamo, ampak enostavno sprejmemo njega takega kot je in s tem tudi njegove odločitve, ki ga upam ne bodo pogubile... Ljubi Tomaž drži se tam gori v temni in hladni noči in upam da se vrneš ter napišeš knjigo v kateri bomo lahko morda čutili delček tega kar si doživljal ti. Upam, da ti bomo lahko stisnili roko, ker živiš v naših mislih, okrog nas in zvezice ki verjameš vanje gledajo tudi nas! S teboj smo!!!! Ines :angel:
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 22:36:23
|
|
|
|
eva1
|
Joj Frutka kok lepo...naj se tvoje želje uresničijo in naj ga rešijo...držimo pesti zanj:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 22:40:38
|
|
|
|
Baldi
|
U frutka :bravo: Res lepo napisano. :metulj:za Tomaža
|
|
|
|
Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za p... 8.8.2005 22:51:06
|
|
|
|
benika
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Frutka! Tomažu pa.....naj te :angel: čuvajo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?