|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Opet Humar
6.8.2005 11:04:38   
Anonimen
Tale Humi nam daje zdaj več dela kot takrat, kadar nestrpno čakamo, da bo katera rodila :)-

Situacija je sledeča: če pride živ z gore, grejo potem domov. Ne bo več naskakoval Nange Parbat. (vsaj to rundo ne :zmeden: )

Moj komentar: berem, kako so zdaj začeli oragnizirati mednarodno reševalno akcijo. Stipe iz Splita, Grošelj iz Slovenije, cela Kirgizija, Pakistan, Uzbekistan... Seznanjena slovenski in pakistanski državni vrh... Zakaj? Zato, da rešujejo rit tistemu, ki ne zna 1+1 seštet, ki se igra s svojim življenjem in s tujim denarjem, njegove neumnosti bodo pa drugi plačali.

Jojme, kako me tale Humi razkuri :grrr: Pa tako visoko sem ga cenila!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Opet Humar
6.8.2005 11:06:16   
Anonimen
Ja, Meta, enako razmišljam kot ti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Opet Humar
6.8.2005 11:07:17   
Carovnica Mica
:bravo::bravo:koncn se ena k tko razmisla kot jest:bravo::bravo:pridna Meta:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Opet Humar
6.8.2005 11:07:49   
india
Kar je pa najhuje je pa v skrbi spravil ogromno ljudi :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Opet Humar
6.8.2005 11:08:34   
polona
Meta, nekaj takega sem jaz včeraj prepričevala mojega moža. Pa se ni dal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Opet Humar
6.8.2005 11:11:16   
barbara b
Lahko bo on mal na svoje otroke mislil, ne pa sam na svojo r.. .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Opet Humar
6.8.2005 11:12:53   
Seven*
Meni je pa frajer. Ker si upa. Ker ima sanje. Ker ve kaj bi rad. Tisti, ki ni bil nikoli alpinist tudi ne bo nikoli razumel kaj je tisto kar te vlece..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Opet Humar
6.8.2005 11:13:54   
Seven*
Aja. Zena je pa verjetno vedela v kaj se spusca, ko je porocila Humarja. Kaj pa vse zene vojakov, policistov, gasilcev? A so oni tudi egoisti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Opet Humar
6.8.2005 11:13:59   
tjaga
Meta, saj vemo, budalaština. In pol bo prišel iz stene in bo največji heroj. Ja malo morgen. Vsi tisti, ki mu bodo pomagali rit rešit bodo heroji.
Kva bodo pa otroci meli od tega, če se mu kaj naredi? Orden za hrabrost. BZ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Opet Humar
6.8.2005 11:14:29   
Anonimen
To je res, Seven! To je druga mentaliteta.
Ampak vseen. Jaz moram svoje sanje marsikdaj pokopat. Kam pa pridemo, če bi vsak svoje sanje uresničeval tako, kot Humi svoje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Opet Humar
6.8.2005 11:14:40   
SANDY
sej zato pa pravim, da bo v gorav dušo spustu...na eni že!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Opet Humar
6.8.2005 11:14:49   
Anonimen
Jaz pa mislim, da enaj kstremni športniki, ki so že skoraj na meji norosti, nimajo familije. Ker so skrajni egoisti. Pustit za sabo vdovo in sirote samo zaradi nekih osebnih ciljev...no ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Opet Humar
6.8.2005 11:15:33   
Anonimen
...da naj ekstremni športniki... (prej je bil škrat)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Opet Humar
6.8.2005 11:16:01   
frutka_
Ja, jaz tudi mislim da je to med njim in goro...alpinisti so posebni ljudje. Njihovo življenje ima povsem druge prioritete kot naše.

Humar ima jajca! Vreme pa ga je zajebavalo na vsakem koraku.

Go Humar! Go Humar! Go Humar!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Opet Humar
6.8.2005 11:20:48   
Seven*
Meta, zato pa je tolko folka zafrustriranega, depresivnega in se kaj, ker ne uresnicujejo svojih sanj.

Raje zivim 30 let kvalitetno, kot pa 70 let zivotarim.

Poznam ljudi, ki s tem, da ne gredo za svojimi sanjami tako zelo dusijo svoje druzinske clane, da bi bilo vcasih boljse, da ti otroci ne bi imeli starsev. Kruto, vendar resnicno..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Opet Humar
6.8.2005 11:24:13   
wawa
Nisem sicer brala vseh odgovorov, naj povem pa še svoje mnenje, čisto bi se strinjala in tudi mene rahlo jezi tale naš Humi.....ampak poznam alpiniste in vem da so popolnoma drugi ljidje, izgubila sem prijatelja ob plezanju po ledeniku in dolgo sem osojala njegovo početje in predvsem to da je pustil doma nosečo žensko......vendar pa mi je potem kolega alpinist v dolgem pogovoru razgkril njihov pogled in žal je tako te ljudje živijo le zato, igra z življenjem je le postranki element prvi in edini pa je osamljena gora, ki jih vabi k sebi.....

Držim pesti da ga rešijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Opet Humar
6.8.2005 11:24:37   
tinčica
tisti, ki je alpinist ve kaj pomeni ko te gora tako privlači,to je tak andrenalin da se ne da opisat.

moja mami je vedno govorila da si želi umreti v gorah, no na žalost se ji je uresničilo ampak veliko prekmalu, bila je stara 43 let doma pa nas 3 otroci, eden star 12 let.
tako da vem kako je imet doma imet alpinista, na žalost te gora čist zasvoji in si čisto v transu.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Opet Humar
6.8.2005 11:26:51   
wawa
Evo tinčica to sem želela povedat, tega ne razumeš dokler ne poizkusiš!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Opet Humar
6.8.2005 11:31:10   
cmokec
Nor gor al dol, važen, da živ pride domov. Pol nej ga pa fest z valarjem po glav, da pride k pameti. Pa še stroške reševanja naj mu zaračunajo. Sej se dobijo tud ugodni krediti. Na tleh nej pa pokaže svojo iznajdlivost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Opet Humar
6.8.2005 11:41:13   
Lunca1
Meni se že zdi prav, da uresniči svoje cilje. samo ne na vrat na nos.Ko je odhajal gor so ga kazali, ko se je pri ne ravno super vremenu odločal al bi al ne bi, pa je rekel naj bo kar bo. tega pa jaz ne razumem, če že more naj gre na ziher.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Opet Humar
6.8.2005 12:01:30   
baguSka
če jim je gora na prvem pestu v redu, ampak zakaj se potem taki ljudje odločajo za družine?? tega pa ne podpiram sori :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Opet Humar
6.8.2005 12:02:07   
baguSka
aja lohk bi si najdu eno tako, k z njim umrla na gori :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Opet Humar
6.8.2005 12:21:21   
tinčica
sej tuki niso sam alpinisti, so športi ki isto izzivajo usodo npr. formula 1, smukači, ki letijo 140km/h....
pa taki imajo tud družine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Opet Humar
6.8.2005 12:56:15   
polona2
Po moje tukaj ni samo ljubezen do gora, ampak je v tem tudi zaslužek, pri meni zato taki podvigi izgubljajo ves čar...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Opet Humar
6.8.2005 13:34:17   
PiaM
Za mene je on en velik egoist.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Ime za fantka

Katero ime za fantka?

Mark (43%)

Tinej (6%)

Tian (26%)

Anej (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!