|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Operacija slepiča!!!!!!
14.12.2005 14:18:31   
Sulfinija
pozdravljene!!

Ne vem,če spada sem vendar mene nekaj zanima je mogoče imela katera izmed vas operacijo slepiča?Mene namreč zanima zakaj mene občasno boli tlle na šivi,kjer so me rezali.Tole sem omenila zdravniku v bolnici ko sem bila še noseča in mi je rekel bolj se vam bo raztegovala vse skupaj bolj vas bolelo?
In danes spet tale bolečine ki je smao po šivu in to le na dotik ali pa pri sedenju?Zanima me ali bi lahko bilo kaj narobe zakaj sedaj skoraj dva tedna po abraziji spet tale bolečina po šivu?
No tole bom vsekakor povedala svoji G naslenji petek,ko iamm pregled vendar me tudi vaše mnenje zanima?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Operacija slepiča!!!!!!
14.12.2005 14:28:34   
hati
Mojca pozdravljena.

Jaz sem imela slepiča ko sem bila stara dve leti. Ampak včasih me tisti šivi res malce skelijo in pečejo. Ponavadi ko gre za kake vremenske spremembe. No ni pa nikoli zelo hudo in ponavadi kar pozabim na to zadevo. Je pa res, da bi bila sedaj, ko sem v borbah za pikico, najbrž bolj pozorna... Ja najbolje, da pokličeš zdravnika pa vprašaš.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2005 14:33:55   
Anonimen
Sem jo imela, pa ne vem kaj natančno želiš vedet? Predznaki so hudi krči in bruhanje (na koncu žolč). Prerežejo pa v spodnjem desnem predelu podtrebuha (vodoravno). Brazgotina je dolga cca. 3,5 cm. Takoj po operaciji sem bila zelo boga na wc-ju (črna kri je kar ulivala, pa napenjat se ne moreš), grozna vrtoglavica, nič ti ne tekne...
To so bili moji znaki in posledice.

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2005 14:35:16   
Anonimen
Da bi me pa šivi kdaj pekli ali bi jih kakorkoli čutila, pa niti slučajno ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2005 14:40:29   
Sulfinija
Hati in Angellina!!!

Obema najlepša hvala.Ja hati imaš parv ko se vreme meša je res malo čudno okrog teh šivov.Me malce pče in kot da bi hotelo bolti,vendar vem da bo bolje.Bom pa za vsak slučaj vprašala svojo G in ona mi bo sigurno kaj vedela rečt na to zadevo.
Angelina ja vse te znake poznam vendar ti bo malce čudno kar ti bom sedajle povedala.Mojega atija je bolel slepič na levi strani in mene tudi,ne na desni.No eno jutro,ko sem se škla pakirta v pšolo več enostavno nisem mogla dvigniti leve noge malo lčudno vendar je bilo res.No nato sem začela bruhati direktno bele kepe in,ko me je mami pripeljala na šolski duispanzer sem skup zlezna takoj so mi dali napotnico za kirurgijo in mi dali infuzijo ponoči pa so me operirali.No po operaciji nisem bila nič boga,razen ponoči bruhala od narkoze,lepo okrevala in hitro zapustila bolnišnico.
Sem pa imela smolo dva tedna sem zatem šla k birmi in po odpostu iz bolnice sem še isti dan dobila vročino in v bolnici so se me prijele vodene koze ma groza sem res imela smolo,kajne?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2005 14:47:12   
lana38
Jaz sem imela operacijo slepiča, ko sem bila stara 8 let. Imam 8 šivov. Se pa sploh ne spomnim, da bi me kdaj pekli ali boleli. V prvi nosečnosti sem se zredila 24 kg in sem imela zelooo velik in napet trebuh, pa nisem nič čutila pri šivih, kakšnih neprijetnosti ali karkoli.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2005 14:53:01   
eva1
Jst sem bila leta 98 operirana zaradi perforacije slepiča, rana dolga cca.10cm, me ne boli več, niti v nosečnosti me ni bolela...tako da pri meni ni nič nenavadnega!
Je pa res, da lahko celo življenje čudiš bolečino in pikanje v predelu kirurških ran, ponavadi se pred slabim vremenom še bolj čuti! To ni nič posebnega in neobičajnega!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2005 15:09:35   
baguSka
Ne vem kok časa po operaciji si, lahko ti povem, da sem jaz že kar precej, tudi mensezdi kakih 20 let, ampak se nikoli ne spomnem kakršnihkoli bolečin, skelenja, špikanja... nič. Tudi jaz imam kar precejšno brazgotino in sicer slabih 10 cm in postrani. Ne navpično in ne vodoravno. Šivov niti ne vem kok jih mam user posted image Za nosečnost ti žal še ne morem povedat, ker pač nimam izkušenj. Ne vem, jaz bi vsekakor šla povprašat svojega zdravnika kaj si misli o teh tvojih 'bolečinah'. Pa nej te pogledajo, nikoli ne veš. Pa nočem te strašit, ampak če je tole zelo moteče in ne le ob slabem vremenu, je možno, da ni vse OK. Vztraji da te pregledajo!!!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2005 18:03:41   
emaa
Meni nikdar šivi od slepiča ne bolijo, skoraj ne vem, da sem bila operirana, pa je bil slepič razlit, brazgotina pa ni lepa, tako da to očitno ni v redu, da te špika in zateguje

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2005 22:32:35   
Anonimen
Emamair,jaz sem imela tudi razlit slepič in še ni uspelo,da bi zanosila je možno,da pride do zamašitve jajcevoda oz.do pomembnih zarastlin zaradi operacije slepiča?HSG-ja še nimam opravljenega,zato ne vem kako je.Zanima me,kako je bilo pri tebi oz.če ima katera izkušnjo,da je imela neprehodne jajcevode oz.zarastline od operacije slepiča?

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.12.2005 22:35:43   
eva1
Po vsakem operativnem posegu v trebuhu, je možnost nastanka zarastlin v trebušni votlini...jaz sem imela tudi razlitje slepiča, drenaže...ampak na srečo brez posledic! Delali so mi hsg in je bilo vse prehodno...seveda pa nič ni izključeno! Upam samo da se mi sedaj po CR ni kaj pojavilo na novo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.12.2005 11:47:06   
emaa
Anonimna, jaz sem imela zarastline zaradi slepiča in neprehoden desni jajcevod (v bistvu zaprt, v njem pa tekočino), ampak tu ni pravila, ker nama ni uspelo tako dolgo, so me poslali kar na laparoskopijo, kjer so ugotoivli, da imam zraščen jajcevod z maternico, to so priližno popravili (ne da se 100%) ter tudi zarastline na desnem jajčniku. Na levi je bilo vse lepo. Je pa potem glede zanositve tudi tako, tako, lahko zanosiš (ampak jaz nimam svojih O), lahko pa ne. Vendar pa večina zanosi po odpravi problemov in to v zelo kratkem času.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.12.2005 12:15:35   
Sulfinija
Pozdravljne!!!

Punce hvala vam za nasvete vendar sedaj,ko je vreme stabilno je tudi pri mojem šivu vse drugače.Pač tudi mami je rekla,da se to čuti.In sedaj hvala bogu je vse ok.
Tkole,da ni bojazni vendar bom pa za vsak slučaj povedala tole svoji zdravnici.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?