|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Operacija kolenske vezi
6.2.2006 8:13:12   
mojcapr
Zanim me, če je katara si dala operirat kolensko vez - rekonstrukcijo. Kako poteka operacija in rehabilitacija.
Lep delovni teden s čim manj problemi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Operacija kolenske vezi
6.2.2006 8:41:55   
Anonimen
Rade volje bi ti pomagala,ampak meni so samo hrustanec ven pobirali.
Kot pa sem druge poslušala,poseg delajo v spinalni anasteziji,
z artroskopijo,torej ne režejo več.Odvisno kako huda poškodba je,lahko
je poseg in odhod domov,še isti dan-day hospital.Če je kaj več,pol tri dni noter,
pol pa teden do deset dni počitka in bergle,da ne obremeniš noge.

(odgovor članu mojcapr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2006 10:22:13   
sašaš
Oj!

Mojemu so dobro leto nazaj delali rekonstrukcijo sprednje križne vezi v kolenu. Narkoza je EA, vse lahko spremljaš na ekranu. V bolnici je bil še dober teden - vsak dan že tam fizioterapijo, hoditi je moral takoj brez bergel. Potem so ga dali za 3 tedne v toplice. V bolniški pa je bil še 4 mesece.

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2006 11:23:39   
mehurčica
Jaz sem si na treningu strgala križno vez, ko sem bila stara 15 let. Med operacijo nisem bila budna, ker me je bilo preveč strah, da bi me bolelo-ko so mi dali samo lokalno in na silo pokrčili koleno in je notri vse spokalo in zaškripalo, sem kar zakričala.

Rehabilitacija po operaciji je meni bila grozljiva. Med vadbo na Kinetecu(al kako se je že reklo tisti napravici)so mi dali EA, ampak mi je omrtvičila le leva noga, namesto desna.user posted image V glavnem, nerada se spominjam dnevov v bolnici, toplic, doma in nato ponovno treningov. Ampak to je bilo verjetno zato, ker sem bila še zelo mlada.  Zdaj bi bilo verjetno čisto drugače.

Oprosti, če sem te prestrašila. Te bom kar potolažila, da ni pri vsakem tako. Prijateljice, ki so se enako poškodovale na smučanju, nimajo vse tako slabih izkušenj. Vem, da jih je nekaj čisto brez problema že skoraj takoj vozilo kolo in delalo potrebne vaje...user posted image

Ti pa boš itak z lahkoto spet telovadila, tako kot treba.user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2006 11:37:05   
anabanana
Sicer sama s tem nimam izkušenj, jih imam pa preko partnerja, ki ravnokar okreva po takšni operaciji:

Žal ti moram povedat, da sploh ni mačji kašelj. Operacija V EA, to je še ok (pa ne artro, ampak rezano na treh mestih .. cca 17 šivov), okrevanje pa je zelo dolgotrajno in na začetku tudi precej boleče (mojemu je predstavljalo podvig priti do wc-ja). No, da te ne prestrašim preveč, zdaj že lepo okreva (mesec po operaciji), dela vaje, čakajo ga terapije v zdravilišču. Bolniška pa najmanj ene 3 mesece.

krepat ma ne molat

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?