darjatimci
|
Na Orl-kliniki je od lani poleti nov otroški oddelek,ki je veliko bolj prijazen in prostoren.Mislim,da si se dobro odločila,saj glede na njegovo stanje nimata kaj dosti upanja,da bosta sprejeta.Svetujem ti,da par dni,recimo dva,ko boš videla kako je z otrokom pokličeš v amb. in poveš kako je in ti bo sestra takoj povedala kako in kaj in ti dala nov datum.Če se ne motim je št. 5222462,saj si jo ob vpisu dobila.Kar se tiče bivanja zraven,sicer ni problem,dobijo se ležalniki,ki jih moraš plačati,imajo sicer dve sobi za dojenčke v kateri so tudi postelje za mamice,ampak mogoče je to za nadstandard.Drugače sestre ne komplicirajo,da si ob otroku,ampak imajo vzgojiteljico in lepo igralnico in res znajo lepo poskrbeti za otroke.Kot sem že napisala mi nismo imeli težav pri sprejemu,najprej smo si šli pogledat igralnico,potem smo se preoblekli v pižamo,bili še nekaj časa skupaj,potem pa sva midva odšla,on pa je odšel z vzgojiteljico v igralnico.Popoldan smo ga spet prišli obiskat,zvečer je bil že v pripravi za jutranji poseg,brez večerje in odvajalo,pomirilo za spanje in to je to.Po posegu sem ga šla obiskat,ampak je bil še zelo zaspan,tako,da smo se potem popoldan malo bolj crkljali,naslednji dan pa že domov.Zdaj je res malo zoprn čas,saj so otroci smrkavi in kašljajo.
|