Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Opel vivaro/renault traffic - zatemnjena ... 4.2.2010 9:52:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
A boš ilegalce vozil?
|
|
|
|
RE: Opel vivaro/renault traffic - zatemnjena ... 4.2.2010 10:00:03
|
|
|
|
vivaro
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* A boš ilegalce vozil? Ja moram mularijo zakamuflirat no resno, rad bi videl,kako se vidi ven ponoči pri vzvratni vožnji,kako to pride pri kombiju z zatemnjeno zadnjo šipo.
|
|
|
|
RE: Opel vivaro/renault traffic - zatemnjena ... 4.2.2010 10:02:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
Mi smo imeli v taxiju dve varianti. Opel Vivaro sicer ni imel zatemnjenih šip, jih je pa imel VW Transporter, ampak kar se mene tiče, je šipa pač samo šipa in pri Transporterju ni bilo nobenih težav - ne od zunaj, ne od znotraj. Razen 1x s policijo zaradi nekakšnega A testa.
|
|
|
|
RE: Opel vivaro/renault traffic - zatemnjena ... 4.2.2010 10:37:21
|
|
|
|
vivaro
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Mi smo imeli v taxiju dve varianti. Opel Vivaro sicer ni imel zatemnjenih šip, jih je pa imel VW Transporter, ampak kar se mene tiče, je šipa pač samo šipa in pri Transporterju ni bilo nobenih težav - ne od zunaj, ne od znotraj. Razen 1x s policijo zaradi nekakšnega A testa. Ja zdaj ni več teh problemov,ker uradni temnilci uredijo homologacijo.
|
|
|
|
RE: Opel vivaro/renault traffic - zatemnjena ... 6.2.2010 12:36:55
|
|
|
|
lenčy
|
mi imamo temnjene šipe že pri drugemu oz. tretjemu avtomobilu pa ti lhk rečem, da ni nč posebnega, samo malo temneje ampak vidi se vse...
|
|
RE: Opel vivaro/renault traffic - zatemnjena ... 17.3.2010 22:27:05
|
|
|
|
modrasmotka
|
odvisn kojk zatemniš.95% je avto odzadi kot mrliški se ven temneje vidi noter ne.mi mamo 10% mal temneje kot sončne špegle
|
|
|
|
RE: Opel vivaro/renault traffic - zatemnjena ... 19.3.2010 14:51:44
|
|
|
|
špelin@
|
Hvala vsem - bom jaz namesto dedca napisala modrasmotka, ne bomo dali 95%, je res prehuda.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?