Anonimen
|
On je kot vulkan.Prišel je tako nenapovedano,tako hitro.Na glavo je obrnil moje življenje.On je dobrodošel.Toliko časa sem čakala nanj.In na ta čustva.V solzah.On je tako divji.In strasten.Včasih se bojim za svoj obstoj,da me vsi ti najini dogodki,in tudi on,preprosto ne pogoltnejo vase.Zelo mi je drag,in zamenjam ga ne za tisoč diamantov neprecenljive vrednosti.Ker je tukaj,sem postala srečna.Drzen je.In duhovit.Z njim sem jaz-res-jaz!Ogreje me,ko mi je hladno,in me ohladi,ko mi je vroče.Pravi,da ga tud jaz ogrejem na 100'C-zato hodi zadnje čase že zlo pomanjkljivo oblečen,men se pa meša ob pogledu nanj.In na njegovo telo.Ljubeč je.In tih.Spregovori le,ko ima povedati kaj pomembnega.Ampak z mano-midva tko čvekama,da preprosto ne mora biti tiho.Postala sma neločljiva.A se zavedama,da je tud življenje okrog naju.Da ne obstajama samo midva.Iskren je.Zato si povema vse,kar nama pride na pamet.Izziva mojo prihodnost.In mi hkrati stoji ob strani.Misli,,da me ima rad takšno,kot sem.Doma je daleč stran od mene,a sedaj študira v moji bližini.Pravi,da mi je zvest.In načrtuje mesece,ki so pred nama.Jaz se ob tem počutim neskončno sproščeno.In ljubljeno.Pogreša me,vsaj tako pravi,že če sma nekaj ur narazen.Vedno sem iskala neke normative zunanjosti-in zdaj sem jih našla-pa čeprav ni maniken iz naslovnice,se mi zdi,da sem iskala ravno njega.Visok je-stopiti moram na prste,če ga želim poljubiti.Realno gleda na svet.In njegov objem je tako topel,njegovi poljubi pa tako sladki.Romantika je najina skupna strast.Prinaša svež veter v moje življenje.Tako domač mi je,a hkrati tako nov.Vesela sem,da mi ga je nekdo tam zgoraj namenil. In ne,ni še moj fant.Vsak dan se lepo spoznavama.Korak po korak.Prepustila sma se toku.Kako bo naprej,bom še poročala... Sedaj grem novim čudežem nasproti! In kaj sem se od danes naučila od njega o ljubezni-da ko ljubezen iščeš,je ne najdeš,ko jo nehaš iskat,pride sama,v najlepši obliki,ki si jo lahk predstavljaš.To si moram zapomniti.Za zmeraj! Hvala,punce,ker ste mi,in mi še stojite ob strani.To mi pomeni neskončno veliko podporo...
|