|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   On je...
29.5.2007 21:01:09   
Anonimen
On je kot vulkan.Prišel je tako nenapovedano,tako hitro.Na glavo je obrnil moje življenje.On je dobrodošel.Toliko časa sem čakala nanj.In na ta čustva.V solzah.On je tako divji.In strasten.Včasih se bojim za svoj obstoj,da me vsi ti najini dogodki,in tudi on,preprosto ne pogoltnejo vase.Zelo mi je drag,in zamenjam ga ne za tisoč diamantov neprecenljive vrednosti.Ker je tukaj,sem postala srečna.Drzen je.In duhovit.Z njim sem jaz-res-jaz!Ogreje me,ko mi je hladno,in me ohladi,ko mi je vroče.Pravi,da ga tud jaz ogrejem na 100'C-zato hodi zadnje čase že zlo pomanjkljivo oblečen,men se pa meša ob pogledu nanj.In na njegovo telo.Ljubeč je.In tih.Spregovori le,ko ima povedati kaj pomembnega.Ampak z mano-midva tko čvekama,da preprosto ne mora biti tiho.Postala sma neločljiva.A se zavedama,da je tud življenje okrog naju.Da ne obstajama samo midva.Iskren je.Zato si povema vse,kar nama pride na pamet.Izziva mojo prihodnost.In mi hkrati stoji ob strani.Misli,,da me ima rad takšno,kot sem.Doma je daleč stran od mene,a sedaj študira v moji bližini.Pravi,da mi je zvest.In načrtuje mesece,ki so pred nama.Jaz se ob tem počutim neskončno sproščeno.In ljubljeno.Pogreša me,vsaj tako pravi,že če sma nekaj ur narazen.Vedno sem iskala neke normative zunanjosti-in zdaj sem jih našla-pa čeprav ni maniken iz naslovnice,se mi zdi,da sem iskala ravno njega.Visok je-stopiti moram na prste,če ga želim poljubiti.Realno gleda na svet.In njegov objem je tako topel,njegovi poljubi pa tako sladki.Romantika je najina skupna strast.Prinaša svež veter v moje življenje.Tako domač mi je,a hkrati tako nov.Vesela sem,da mi ga je nekdo tam zgoraj namenil.

In ne,ni še moj fant.Vsak dan se lepo spoznavama.Korak po korak.Prepustila sma se toku.Kako bo naprej,bom še poročala...

Sedaj grem novim čudežem nasproti!

In kaj sem se od danes naučila od njega o ljubezni-da ko ljubezen iščeš,je ne najdeš,ko jo nehaš iskat,pride sama,v najlepši obliki,ki si jo lahk predstavljaš.To si moram zapomniti.Za zmeraj!

Hvala,punce,ker ste mi,in mi še stojite ob strani.To mi pomeni neskončno veliko podporo...

user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: On je...
29.5.2007 21:02:33   
Anonimen
In kaj sem se od danes naučila od njega o ljubezni-da ko ljubezen iščeš,je ne najdeš,ko jo nehaš iskat,pride sama,v najlepši obliki,ki si jo lahk predstavljaš.To si moram zapomniti.Za zmeraj!

Blagor tebi. Uživaj maksimalno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2007 21:08:16   
Anonimen
Lepo in kapo dol da si iz sebe izlila ta čustva, ko sem brala te vrstice se nekje najdem z mojo simpatijo...... uživaj  v tem kar ti je danouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2007 21:08:57   
sayuri
Ooo aspirin ....tole pa je bil izliv čuistevuser posted image user posted image user posted image . Prepusti se.....in naj se izpolni, kar oba želita.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2007 21:09:43   
Anonimen
Lepo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2007 21:10:55   
karamela
To si pa tako lepo napisala, da je še mene pri srčku pogrelo.

Uživaj vsak trenutek in bodi srečna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2007 21:11:26   
Dream
user posted image user posted image user posted image  Tole si zelo lepo napisala!!! Uživaj v vsakem novem trenutkiu z njim!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2007 21:30:45   
Erdbeere
Želim ti, da je to to, kar si iskala in kar si zaslužiš user posted image user posted image user posted image

Pa zelo lepo napisano user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2007 21:35:12   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2007 21:38:57   
total
user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2007 22:18:48   
Rožica I
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

ROŽICA

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2007 22:36:57   
natasarobi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, čestitam! Upam, da je to tisto kar si si želela!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.5.2007 23:28:02   
lelaval
user posted image user posted image  Lepo - pomlad je vzscvetela in ti podarila ljubezen. Uživaj v njej.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.5.2007 0:18:25   
trojči
A je to tisti, o katerem si pred kakim tednom pisala, kakšen je, kaj čutiš, po alinejah?

Drugače pa lepo znaš opisati čustva, prava pisateljica bi lahko bila.

Srečno!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.5.2007 8:00:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aspirin

Kako bo naprej,bom še poročala...

Zakaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.5.2007 8:02:25   
Mina1
Zakaj?

pa dej no, ne pokvari romantike in takouser posted image , si pa tut no...

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.5.2007 8:04:48   
srki
Uživaj in vse lepo.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.5.2007 9:45:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

Zakaj?

pa dej no, ne pokvari romantike in takouser posted image , si pa tut no...

Sej nisem reku, da ne sme porocat.. zanima me samo.. Zakaj? user posted image  in tako..

Mogoc semse pa od sincka to zdele nalezu.. Za cist vsako stvar vprasa.. Zakaj? al pa Kaj? ojojojojoj.. kriza.. user posted image user posted image

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
30.5.2007 10:04:50   
Taula
Tjazy..kdo je pa rekel da moreš brati to.user posted image

Aspirinček...super, ker si zaslužiš biti spet srečna.user posted image user posted image  

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.5.2007 11:11:40   
snake
wuawwwwwwwwwww

samo uživaj in smej se, življenje je lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.5.2007 15:22:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: trojči

A je to tisti, o katerem si pred kakim tednom pisala, kakšen je, kaj čutiš, po alinejah?

Drugače pa lepo znaš opisati čustva, prava pisateljica bi lahko bila.

Srečno!

Ne,nikakor ni isti!Tega fanta sem spoznala na novo...

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
30.5.2007 15:31:50   
Anonimen
Tudi prav.......

Mislim da vsi čutimo čisto isto do nekoga v katerega se sveže zaljubimo, samo da ti znaš to bolj pesniško opisat.

Poročaj čez pol leta, pa da vidimo kje bomo takrat...

Jap, romantika je z mano umrlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
30.5.2007 18:14:54   
divadana
TOOOOOO!!!
user posted image user posted image

Želim ti vse najlepše, da bi ti bili vsi trenutki z njim božansko popolni!!
Ko bom imela za napisati kakšno ljubezensko pismo, vem kam se obnitiuser posted image !!

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.5.2007 19:50:56   
Anonimen
Prejšnji teden si se jokala za bivšnim in ga klicala zdaj pa imaš že drugega??
Zgleda,da bivšega nisi imela rada.
Oprosti ampak malo je čudno vse skupaj.Si kar prvega,ki je prišel mimo pograbila in si že v nebesih???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divadana)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
30.5.2007 22:02:38   
arabela*
lepo napisano.Uživaj,najj vajina sreča traja in trajauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?