|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oleovit D3
29.4.2009 16:51:19   
Infinity1
Včeraj sem iz Avstrije dobila Oleovit D3 kapljice, dala sem jih v hladilnik in danes so postale nenavadno goste, zanima me ali je to OK, ali je kaj narobe z kapljicami, vseeno gre za zadravilo, pa raje prej vprašam, preden dam otroku.

Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oleovit D3
29.4.2009 17:01:10   
**NiNa**
Kako to misliš goste? Kapljice so drugače na prvi pogled take "mastne".

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2009 17:08:21   
Infinity1
Nina, kapljice so res mastne, po tem ko sem jih imela čez noč v hladilniku so postale goste, kot recimo kristaliziran med, mogoče ravno zaradi te maščobe :) Saj zdaj so že kakih 10 minut na sobni temperaturi in so zopet postale tekoče. Upam da ni kaj narobe z njimi, zato sprašujem po vaših izkušnjah. 

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2009 17:50:54   
Jančika_
To je v bistvu olje. Če daš olivno olje v hladilnik, se tudi malo spremeni, tako belkasto postane. Nič narobe torej. Mislim pa, da ni potrebe, da te kapljice hraniš v hladilniku, vsaj jaz jih nisem nikoli.

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2009 18:46:31   
Infinity1
OK, hvala, to sem rabila vedet user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

velika noč
Lelly28 RR

Ali boste letos veliko noč praznovali klasično (s pirihi, potico in vsemi drugimi dobrotami) ali boste malce omejili hrano, zaradi kornavirusa?

klasično (41%)

malce drugače (53%)

ne vem še (6%)

Število vseh glasov: 34

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!