|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Okvir
23.10.2007 19:36:42   
gumbek
No včeraj nesem moje puzzle da mi jih okvirijo in mi ženska reče da pride 200€ pa me je kap pa se peljem 1 km stran v drugo in tam me pride 112€ no pa sm pršparala, aja velikost pa je 155x102cm

Firbec sem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Okvir
23.10.2007 21:10:22   
NinaŠ
user posted image sori, ampak mene bi kap še pri 112€ user posted image

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2007 21:23:42   
Anonimen
u materijal, to je pa too much, ali je okvir zlat ali kaj... Toliko sem jaz dala za konkreten "špegu"... Drugič nesi v Baumax ali Bauhaus... se malo dalj čaka, ampak v ceni je pa kar razlika.

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2007 21:24:32   
Anonimen
Meni je še 112€ daleč tu mač.

Ali so jih še sestavili namesto tebe user posted image  

(odgovor članu gumbek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2007 21:30:24   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image sori, ampak mene bi kap še pri 112€ user posted image

Mene tudi....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2007 22:04:53   
malecka
user posted image tu meni je cena astronomska. 112 eurov !!!!!!!!!

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2007 22:06:08   
Anonimen
Drago,jaz ne bi dala.
Nekomu bi dala okvir narest,pa steklo čez pa je.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2007 22:36:49   
gumbek
Vprašala sem že lani za ceno pa je bla že takrat 30 jurjov zdej so jo pa otroc začel napadat pa puzzle do vlečt pa sem jo hitr nesla uokvirt nimaš kej 5000 puzzl je škoda da jih otroci raztrenčirajo user posted image user posted image user posted image user posted image

Firbec sem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2007 16:49:55   
MAJDA22
Pred 4 leti sem dala za okvir in steklo (dimenzije 130 x 90 cm - 3000 puzzlov) za dva komada 68.000 sit. Približno 284 € za dva oz. 142 € za enega.
Res je kar krepka cena, vendar kaj pa naj naredim, ali naj sestavljene puzzle vržem stran. Že tak sem jih par let imela "pospravljene" pod posteljo.
Meni so ti puzzli spomin na mojo nosečnost, takrat sem imela čas za sestavljanje in se vsakemu tudi pohvalim.
Moj nasvet je da pač ne gledaš res koliko stanejo, ampak jih kar neseš k steklarju in se "sprijazniš" s takšnimi cenami.
Potem je pa užitek pogledati lepo sliko.

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.