Pikabu
|
O, krasno, nove čvekice imamo. Hans, Lidjočka in soncek28, pozdravljene in dobrodošle. Veselo čvekanje z nami vam želim. Pa Hans, čestitke za novo . Jaz sem uradno sicer septembrka (rok sem imela oktobra, pa se ne morem ločiti od oktobra), ampak razliko boste imeli pa enako razliko kot mi, le da sta našedva 2004 in 2006. Lepo in brezskrbno nosečnost ti želim. Pri nas smo pa super. Danes smo bili na sprehodu, potem smo se pa še zelo dolgo igrali zadaj za hišo. Smo izkoristili sonečk. Mami se je pa naklepetala s prijateljico, res sem že pogrešala ta klepet. Ema je tudi dobra, ušesa ne bolijo več, v petek greva na čiščenje, potem bom pa videla, kako naprej. A se lahko še jaz prudružim temi o morju? Mmmmmmmm, ste mi naredile skomine. Jaz ga tudi obožujem, saj sem ribica. Pa opažam, da ga tudi otroka vse bolj, Ema samo še to sprašuje, kdaj gremo na morje. Mi tudi zaenkrat vztrajamo pri Hrvaški, iz podobnega razloga, kot je napisala Muki. Sva se že pogovarjala, da bi šli v kakšno Grčijo, Tunizijo, ampak nama je krasno, da imamo s seboj avto, da se vmes peljemo kam na izlet, da lahko raziskujemo stara mesta. Moj mož obožuje ta stara dalmatisnka mestna jedra, vedno gremo tako, da si jih lahko čim več ogledamo. Eno leto sva bila prev nesrečna, ker sva bila v hotelskem kompleksu, potem pa daleč naokoli ni bilo nič. Uživava v tem, da gremo zvečer na sprehod do mesta, da začutimo tisti utrip in vse, kar se dogaja. Na srečo pa slabih izkušenj še nisva imela. Se mi zdi, da nižje dol v Dalmaciji, da tega ni, vsaj midva nisva nič občutila. Mi smo se vedno do zdaj imeli krasno in tudi z ljudmi smo se lepo ujeli. Ko bom velika, bom tudi jaz imela hišo na morju..... anč, hitro se pozdravite. Pa naj tokrat antibiotiki končno pomagajo. Remy, pa za novo temo. sem prav čakala, da jo dopreš. Zdaj grme pa še kaj po hiši postoriti. Ko se Maks zbudi, naj bi šli na igrišče, kjer se dobimo z mojo drago prijateljico , zdaj pa ne vem, kako bo. Se je čisto pooblačilo. Upam, da se vseeno vidimo.