živetijelepo
|
Pozdravljene! Po dolgem času! Vmes se je zgodilo marsikaj. Trenutno sem še doma, sva dobila podaljšano. Hodiva v razvojno in na NFT. Sreča, ker drugače ne bi toliko napredovali. Še malo, pa bomo dopolnili 14 mesecev. Mali ima 9550g in je velik 78,5 cm. Še vedno smo pri konfekciji 74-80. Sam se še ne vsede, tako da imamo dno kinderpeta še vedno brez skrbi na sredini .Prijazno do maminega križa. Sicer pa smo dosegli, da se, ko ga posedeš, že drajsa po ritki. Sicer menda najslabš varijanta, po mnenju fizoterapevtke, a zame zlata vredno. Ga ne rabim več za vsako figo dvignit in prestavit. Če pa ga poležeš, si ne more pomagati nič. Se mi tolikokrat zasmili, ker se tako trudi vsest, pa ne more. Vadiva na polno, pa sam da se premika . Sicer je resnično priden, pa ne zato, ker je moj . Čeblja na polno, razume vse, govori par besed, smeji se vsakemu, ki ga pogleda, če pa pridemo kam, kjer je veliko ljudi, pa čisto "ponori". Začne "govorit" na polno, se smejat, tako da ga vsi gledajo, in se začnejo pogovarjat znjim. Hehehe, po komu je to podedoval, nimam najmanjšega pojma; po nama resnično ne . Je vse, kar mu daš na mizo, pa če je še tako blek, meni ati, ker ne je rad zelenjave ... Mal imamo probleme s pitjem, tu je bol slab. Sicer pije vodo, nesladkan čaj že zelo dolgo, brez vsakršnega problema. Je pa tud zelo nabrit . Se morva včasih kar vstran obrnt, da se lahk smejima . "Obvalda" pametni telefo (je že marsikoga poklical, medtem ko nisva gledala), prenosnik (ga je že tako dobro "zrihtal", da ga je ati komi nazaj v življenej obudil ) al jest sam še pa vedno ne zna. Počasi se mu začenja svitat, zakaj je žlica . Igrače mu niti niso preveč všeč, raje ima žlico, pokrivalko, krožnik, žogo, škatle,...Ima pa eno veliko pomanjkljivost. Ne spi veliko. Tako da sem že popolnoma izmozgana. Ga daš spat og 20h, pa se zbudi že ob 21.30h. Pol ma mal koncerta v postlici, mal smejanja, mal igranja z dudo, in tako je ura hitro polnoč, ko spet zaspi za kakšni dve uri, potem se spet zbudi, si prižge lučko, tisto zvezdico, ki igra, čez pol ure zaspi, se vmes še parkrat zbudi za kratek čas, tolk, da najde dudo, in se nato nekje ob sedmih zbudi do konca. Hja, čez dan zaspi za kakšno urco in pol. In to je to. Sem že tolk zaspana, da je groza. Sicer se pa zadnje čase ful zbuja tudi zaradi tega, ker ne more dihat skozi nos. Ma čisto zadelanega, vn pa nič ne potegnemo. Pa sem to omenila pediatrinji, pa je rekla, da je to verjetno od povečane žrelnice. Pa nisem čisto prepričana. Ker dobro slišiš, kako ima sluz nekje globoko v nosnici, sam vn je ne spravimo. Ja, pa smo poskusili že vse. Sedaj kot zadnjo varianto naročili baby vac, bomo videli, če bo šlo kaj ven. Tako, zaenkrat toliko. Kosilo se samo ne bo skuhalo . Lepo pozdrav!
|