Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Dobro jutro, za nami res prijeten in krasen vikend, ki smo ga (brez moža) preživeli na obali. V soboto smo se sprehodili od Bernardina do Pirana in nazaj do Portoroža, prespali v Strunjanu, včeraj pa smo se kopali v slanem bazenu, pohajali po Strunjanu, nato pa še po Izoli. Luštno, sonce pa vroče. Krasno. Še bi. Piskot, čist btw, a ste bili vi mogoče v soboto tudi v Piranu? Smo bili ob morju in sem videla eno luštno nosečko, ki je šla po pločniku. Pa sem tuhtala, od kje bi mi bila ta punca tako znana. Potem vidim še enega moškega, ki je za roko držal enega fantka, in bi prisegla, da je bil Martin. Ampak potem ste šli že naprej in sem tuhtala, a te naj pokličem, pa se sploh nisem mogla spomniti, kako ti je ime, da bi se pa drla Piškot, Piškot po Piranu, mi pa ni bilo. No, a ste bili vi al ne??? Zdaj sem pa dolžna še par čestitk. hahahaha, od kdaj si pa ti tako temna? jest sem pa gledala dol, kuga za vraga me ena tko gleda. pa ocala si imela gor ... ja, smo sli v postojnsko jamo pa v piran. imamo zlahto na obisku, pa smo sli malo naokoli. no ja maxi, lepo te je bilo spet videti :) drugic se pa kar zaderi, bom tud na kuki trznila O jebela cesta, no, saj se mi je zdelo, škoda no. Drugič mi ne uideš. Se ti pa trebušček že prav fino pozna.
|