|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 8:39:59   
tannya
Pozdravljene

Kako kaj? Jaz sem danes točno 12t in 4 dni noseča in se prav fajn počutim.
Zanima me, koliko ste do sedaj pridelale kilogramov? Jaz sem se zredila 3-4 kilograme, kar je menda preveč....:grrr:Ni mi jasno kako sem se sploh lahko zredila, ko sem toliko bruhala prva dva meseca in bolj kot ne same zdrave stvari jedla:zmeden:

Uživajte in LP
T.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 9:02:46   
muriel
no, jaz sem kar dosti za teboj (8T in 2D), ampak sem zal tudi jaz kaksne 2 kg pridobila. problem je v tem, da me je tašča na to opozorila, ko sem bila minimalno noseča; tako, da je verjetno problem drugje; :zmeden:

saj vem, manj sem se gibala. pa tudi sicer bo definitivno šlo gor; saj imam non-stop polna usta (sicer zdravih stvari, ampak...), da mi ni slabo. bruham pa ne!

jooooooooooooj!!!

kaj danes bodo kg in celulit spet glavna tema na RR; bom kar izklopila!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 9:08:57   
Udb
Dan!

Jaz sem noseča 10t in 2 dni! Do sedaj se nisem nič zredila. 6. in 7. t sem bruhala in mi je bilo grozno slabo - takrat sem shujšala 2 kg. No, sedaj sem ta dva kg dobila nazaj.

Ampak zanimivo - hlače me pa že malo tiščijo... :)-

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 9:19:42   
Sugy
Punce, jaz pa se poslavljam od vas, ker me je včeraj na nuhalni prestavila med septemberke!

Drugače pa je bilo vse super in najin mali bebi je prou luškan! :):) Se splača dat tistih 12 jurjev, samo že zato da ga vidiš! Da pa še zveš da je vse OK :bravo::bravo:

Pridne bodte :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 9:28:22   
Udb
Sugy, za ušesa te bom!! Sem se tako ustrašila, ko sem prebrala, da nas zapuščaš!!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 9:31:58   
Sugy
:)-

aja, prvi stavek bi se lahko tudi drugače razumel, ja :) Ampak hvala bogu ni tako! ;);)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 9:33:05   
tannya
Sugy, glede na to, da sva približno enako noseči, potem lahko morda tudi jaz računam, da mi bo danes na nuhalni prestavila rok;)
Že komaj čakam, da bo ura 14.00:bravo:

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 9:46:53   
cmokec
Ojla, sem v 10t in sem kljub slabostim in bruhanju pridobila 2kg. Sploh mi ni jasno zakaj se tako nabirajo, ko pa nj bi pikica imela cela 2g.:bravo::)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 9:47:34   
Sugy
Ja, se zna zgodit. Se mi zdi, da se je že kar dostim to zgodil.

Uživaj v tistih 15 minutah, ko boš gledala svojo pikico!! Aja, a boš vprašala za spol?? Men je povedala, da zna bit :modri: :):):)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 9:53:36   
tannya
Ful sem radovedna in bom seveda vprašala za spol;)
Kje pa si bila na nuhalni? Jaz grem dr. Strah....čez 4 ure:bravo:

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 9:56:49   
Sugy
Tudi jaz.. sicer morm rečt, da z njo nisem bla gih tolk zadovoljna. Boš povedala, kako se je tebi zdela.
Ampak vseeno sem bla čist srečna, ker mi je tolk lepga povedala :):)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 10:03:56   
SANJA2
No.... v 12 tednu pa že + štirje kologramčki:((( Groza. Hvala bvogu me je napad lakote, ki sem ga imela v prvem trimesečju malo minil in upam, da ne bo šlo naprej tako nekontrolirano gor. Veste kaj me zanima... jutri imamo tudi mi nuhalno. Ali se že lahko na nuhalni vidi spol???

lepo se imejte:)))

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 10:04:52   
Udb
Sanja - lahko se vidi!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 10:08:30   
tannya
Sugy, ti jutri poročam kako je bilo. Si ti drugače iz LJ?

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 10:14:51   
Matej@
Zdravo, punce!

Tut js sm glih še septembrka, PDP 29.9., Tannya in Sugy, kdaj imata vidve rok? S fantom sva bla v petek na NS pri dr. Geršakovi (res prijazna!) in se strinjam - tk fajn je 15 minut gledat tamalega, kako se non stop prekucava, ma ni bil minuto pri miru, tako da je menda čisto ,,tapravi'' :bravo: .. V petek smo imeli 12 1/7 in se spol še ni videl, najbrž se pa kak teden kasneje že da... Ne vem, midva sva itak rekla, da se pustiva presenetit ;).

Js sm v treh mesecih pridobla pribl. 2 kilci, sm se opremila z bolj elastičnimi lahkimi hlačami, nosečniških pa zaenkrat še nimam. Po 3 mesecih se mi zdi, da je trebušček malo manj napihnjen, ker sem bila v prejšnjih tednih zvečer že pravi mini balonček...

Lepo se crklajte, pa kaj na sončka, ko je tak lep dan :sloncek::sloncek::sloncek:!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 10:23:33   
tannya
Mateja, jaz imam PDP 1.10, noseča sem pa popolnoma isto kot ti 12 t in 4dni danes....:zmeden:
Jaz že tako ves čas pravim, da mi bo verjetno rok za par dni v september prestavila...

Jaz tudi še zaenkrat lahko večino hlač nosim, kljub 3-4 kilam viška. Ampak dolgo pa ne bo šlo več;)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 10:29:49   
Anonimen
pozdravljene, noseča sem 9t in zredila sem se za cca.2 kg..čeprav se mi zvečer zdi, da sem najmanj 10 kg težja. In ravno včeraj sem si kupila v prenatalu dvojne hlače, ker mi navadne niso več prav, je pa res, da sem nosila vse ozko..knap...Pozdrav vsem:nosecka:

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 11:25:19   
muriel
zakaj torej ta obcutek debeluske zvecer?!

jaz zvecer pred TV zalostno crickljam neslane, nekaloricne, neokusne krekerje in se pocutim kot kaksen kitek!

ceprav sem se zredila le kaksne 2 kg, je obutek napihnjenosti problem, ha?!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 11:41:43   
Anonimen
res ne vem zakaj je zvečer tako drugače:zmeden:, verjetno kakšen razlog je...Če povem čisto po resnici se sploh ne obremenjujem z kg...tako da sem danes pojedla že 2 banani, 1 jogurt, 1 kavo , 2 biškota in zdaj grem na kosilo..:pujs: Že cca 5 dni imam "želje" burek, fižol s čebulo in bučnim oljem (sem primorka), kruh z maslom in sladkorjem, meso na žaru...ah, ne vem kaj bo. Kaj pa ve? Bi se tudi ve rade basale?

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 11:44:45   
Udb
adelaide - ravno danes me je zagrabil prvi napad požrešnosti - na žalost (ali pa na srečo) sem v službi in nimam nič!!!!! Bi pa pojedla vse kar bi dobila!!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 11:47:18   
Sugy
tannya, ja iz LJ sem. ti?

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 11:48:20   
muriel
joj, punce, ne!

neeee!

samo ne zacet delat seznama zelja; danes sem se odločila, da bom krepostna in jedla zelo v mejah normale!ce pa bo sedaj tukaj padalo, kaj bi katera, bo moja krepost odjadrala s prvo sapico!
;)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 11:52:04   
tannya
Sugy tudi jaz sem iz LJ. No, vsaj 10 let že živim v LJ;)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 11:57:09   
Anonimen
udb, nič nimaš ? Jaz ne zapustim hiše brez vsaj ene jabolke ali malega paketka krekerjev..:)-. Kilogrami niso pomembni, ko bomo tekale za otročki bomo vse odvečne zgubile...;)

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Oktoberke -kilogramčki
22.3.2005 11:58:22   
Udb
adelaide - al sem bila že na malici - sem jedla matevža+zelje, pa zjutraj sem že navsezgodaj jedla kosmiče! Za ob 13-ih imam sendvič (ko se bom vozila v LJ)...ampak jaz bi skoz nekaj!!!!!!!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?