PikicaStonoga
|
Janja, naj te še jaz pohavlim za urejanja seznamčka, verjamem, da ti vzame kr nekaj časa! Pridna si! Kako ste, so ? Nekatere že nestrpno pričakujete porod ...meni manjka še vsaj en mesec, tako da niti šene razmišljam o tem ;) a bi mogla? Kako se ve prirpalvjate na porod? Se o njem pogovarjate s partnerjem? Same razmišljate kako in kaj? Se pogovarjate s kolegicami? Meni čas tako beži, da nimam časa na pordo mislit ;) Danes sem končno pri kraju s pakiranjem in zvečer in jutri mi mora moj sonček vse v avto znosit, da peljem k mojim v hišo! Jutri si je moj uredil, da gre že ob 12 h iz slućbe, jupi! Ima neke+ ure, pa bo koristil in prišel k meni domov! Potem pa upam, da je en star jupol v kleti še dober, da ene packe po stenah prebeliva, potem bom pa mami prosla, da pride v PON, da skupaj generalno pospraviva tole najino stanovanjce, pa da s sabo prinese globinski sesalec! IN POTEM: komaj čakam, da končno prniesem sem košarico za , da ene nalepke plepim po stenah, sem kupila medvedka Puja, da uredim kotiček najinemu , pa da počasi prinesem še cotke, pa kozmetiko ipd. KOMAJ ČAKAM drug teden, da vse to prpravim! ;) Zdaj pa čakam sestrično, pride na en čvek, spoti bom pa še skuhala...Pa zvečer mam še inštrukcjie, se mi sploh ne da, samo če euri kr zginjajo, pa je treba mal še delat ;) Drugače bo pa tudi meni tale emsec do poroda minil na 123 zdi se mi še daleč, samo nama se tolk dgaja v življenju, da je noro ;) čas pa beži ; in prav je tako, bo najina pikica prej z nama :) Upam, da sen aslednjič čim prej javim. Jutri bova namreč spakirala tale računalnik PC, ker na to mesto, kjer zdej stoji računalnik in rač. miza pride posteljica drugje pa ni prsotra. Tako da sva nabavila prenosnika pa upam, da bo čim pej prklopljen na internet ;) V današnjem času smo brez računalnika in inteneta kot brez rok in nog a ne;) mater smo razvajeni
|