Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Okrevanje po operaciji žrečnice 25.5.2007 23:35:14
|
|
|
|
lin
|
Pozdravljene. Kot veliko vaših otrok bo tudi moja Lin letos julija operirana žrelnico. Kaj kako zakaj sem si več ali manj prebrala na starih postih,katere sem našla po iskalniku. Me pa še neki zanima.Kakšno je okrevanje?In sicer,kolko časa je otrok po operaciji doma(če je vse o.k.),hočem rečt po kolkem cajtu gre lahko spet v vrtec? In če je to poleti,kako je pol s kopanjem,plažo,....umivanjem glave. Nevem ena mamica mi je povedala, da cca. teden dni po operaciji moraš bit bolj previdem pol pa ni panike,druga spet da je bla njena tamala lani poleti operirana in celo poletje ni smela ne na sonce,ne na plažo ,... hvala za odgovore.LP
|
|
|
|
RE: Okrevanje po operaciji žrečnice 26.5.2007 1:39:43
|
|
|
|
nejcko
|
To pa tudi mene zanima. Naš bo tudi julija operiran in kakšen teden ali dva po operaciji nameravamo za en mesec na morje. Lin, zakaj bo pa Lin operirana, mislim, ali ima kakšne specifične težave?
|
|
|
|
RE: Okrevanje po operaciji žrečnice 26.5.2007 8:06:37
|
|
|
|
anajmad
|
Res je,en teden jih moraš bolj paziti. Pa seveda se izogibati kakršnemikolim infektom,to je bistvo. Drgač so pa otroci (vsaj moja je bila)že dve uri po operaciji,ko šus.
|
|
RE: Okrevanje po operaciji žrečnice 26.5.2007 12:13:47
|
|
|
|
lin
|
Anajmad. To mi je logično da jih je treba kakšen teden ful pazit,kaj pa pol? Misliš da se lahko hodi pol na plažo in se kopa,tunka,.....
|
|
|
|
RE: Okrevanje po operaciji žrečnice 28.5.2007 7:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi smo bili na operaciji, že nekaj časa nazaj (žal zrastla nazaj ) in smo ob odpustu dobili napotke, da pazimo kak teden, da ne jemo kaj ostrega,...itd. Potem pa normalno življenje. Nič nobenih prepovedi bazenov, morja, sonca. Pa smo bili v maju. Kaj če postaviš tole vprašanje strokovnjaku na med.over.net-u? Mi po tistem enem tednu dejansko nismo več niti pomislili na operacijo, pa je bilo vse ok. Vso srečo.
|
|
|
|
RE: Okrevanje po operaciji žrečnice 28.5.2007 13:02:34
|
|
|
|
lin
|
Bojka,hvala! Si me malo potolažla.Sej veliko mamic mi je enako povedalo kot ti,samo me pa je ena tudi fuuuuuuuuuuul prestrašla. Povedala mi je,da je bla njena punčka operirana lani začetek junija in da so bili tri mesece doma(da ni smela v vrtec),pa celo poletje niso smeli na sonce,ne na plažo,ne bazeni,pa še kao fuuul pazit ušesa,booooooooo? Je pa res da je ta gospa en velik paničar tako da sem jo takoj vzela za rezervo, ampak vseeno so me zanimale še izkušnje drugih. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?