Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Okrasno drevo z lepo okroglo krošnjo? 29.9.2012 17:23:46
|
|
|
|
Bauka
|
Katalpa-poglej na net, ni prav visoka, mislim,da ene 2-3m, ima velike liste in da fajn senco. Lp, Bauka
|
|
RE: Okrasno drevo z lepo okroglo krošnjo? 29.9.2012 19:49:05
|
|
|
|
Katrin
|
flamingo lp, katrin
|
|
RE: Okrasno drevo z lepo okroglo krošnjo? 29.9.2012 20:53:05
|
|
|
|
divans1
|
E to, to, to iščem...katalpa, to mi je všeč!!! To se sadi spomladi, ne? Mogoče kira ve, koliko tako drevo cca stane?
|
|
|
|
RE: Okrasno drevo z lepo okroglo krošnjo? 29.9.2012 22:34:51
|
|
|
|
MioBambino
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 E to, to, to iščem...katalpa, to mi je všeč!!! To se sadi spomladi, ne? Mogoče kira ve, koliko tako drevo cca stane? V Bakker jo prodajajo za 13,95 eur. BAKKER
|
|
|
|
RE: Okrasno drevo z lepo okroglo krošnjo? 30.9.2012 21:48:24
|
|
|
|
Urska09
|
Divans, catalpa je sicer zelo lepo drevo (ga imam tudi sama), vendar ima nekaj pomanjkljivosti: raste počasi, liste dobi zelo zelo pozno spomladi (junij), slabo prenaša vročino in sušo (listi postanejo rumeno ožgani). Jaz sem zdaj kupila drevo Ambrovec. Cepljen na cca. 180 cm, okrogla gosta krošnja, listi so temno zelene barve v obliki zvezde, zelo dobro prenaša vročino, hitro raste, jeseni pa listi spremenijo barvo v rumeno, oranžno, rdečo, škrlatno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?