Neža81
|
PI.... jaz sem pred skoraj dvema letoma končala zvezo ki je ne želim nobeni.... imela sem ga ful rada, on pa bil tako ljubosumen, da niti z mamo v mesto nisem smela. Je on prišel po mene in me peljal. Moj delovni čas traja do 16, in če nisem bila ob 16.10 doma sem bila ****, pa ****, pa vse drugo samo človek ne. Ko je moja sestra rodila prvega otroka mi je rekel, da če ji grem v bolnico na obisk takoj končama. Enkrat me je peljal na izpit v šolo in ko sma se pred bajto vsedla v avto me je gledal skoz v oči. Vpraša me je, če sem namazana po trepalnicah (nikoli mi ni pustil se ličit). Rekla sem ,da nisem ,zato je probal s prsti moje trepalnice in ko je imel na prstih črno mi je rekel:"Spizdi ven iz avta ****" Nikamor nisem smela ven. Zamudla sem najlepša leta 16-25. Skoz sem mogla bit doma, v vsem sem ga ubogala.To je samo nekaj primerov, kaj se mi je dogajalo. Imela sem ga pa res ful rada, zato nisem in nisem mogla vstran od njega. Prvih 6 mesecev je bilo vredu ostalih 6 let pa sem skoz to prenašala. Lepega dne pa sem se odločla in naredila konec. 5 mesecev se je hodo k meni jokat in mi gnjavit. Srce se mi je paralo, ko sem ga gledla, ker sem vedla kak je to hudu in kako sem se jaz vseh 7 let sekirala, a popustla nisem. Zdaj mam pa najbolšega kar jih je lahko. Skupaj sma malo več kot leto, štekama pa se v vseh stvareh. Tudi skupaj stanujema. Kuham, pospravlam, perem, likam,,,,,, vse to delam z veseljem, ker mi vedno vse povrne ko pride domov in veliko časa posveti meni. Nikol se še nisva skregala - res, ful se štekama. Tega ne moreš verjet, če ne doživiš, kaj je moški sposoben! Nekatere si mislite verjetno da sem sama kriva, zakaj pa sem tak dolgo bila z njim. To ni tak enostavno. Skoz sem mislila, da ne bom mogla živet brez njega. Zdaj pa si mislim, kako sem lahko sploh bila z njim, ker sploh nisem taki karakter. Neža
|