|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oj!
22.2.2005 17:11:31   
Sandra*
Ojla!

No, punce, lep pozdravček od Sandre. Že dolgo časa vam nisem nič pisala ker sem počasi postajala močno odvisna od rr, danes pa sem se spet spomnila na vas ko sem se mogla mal potolažit.

Ja, danes mava z mojim obletnico (tri prekrasna leta) in sem upala, da mu bom lahko sporočila da bo očka! In zjutraj si merem temp in mi je čist padla 36.4, pa sm bila vseen še tolk naivna da sem naredila test ker :hudicek: še ni pritekla in tudi ta mi je pokazal eno črtico, čeprav o hudičevki še ne duha ne sluha.

Zdele sem pa klicala ginekologinjo, ker me že drugi mesec ščiplje v desnem jajčniku in je sestra rekla da bo dobr, pol sm pa kr mal pojambrala pa me je le naročila 18.3 sem bla prov vesela.

Zdj je u šentvidu ena nova gin, že kar nekaj časa pa se nisem bila pri njej, ali je kera bila?

Upam da :hudicek: čimprej priteče da bomo spet :sloncek::sloncek: v naslednji mesec! :miska:

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Oj!
22.2.2005 17:26:52   
naja78
evo še mene.v zdr.čentvid sicer ne hodim,je pa moj fant iz tega zdr.doma,hodi tja,pa je zelo zadovoljen nasploh.kaj več ti ne vem pomagati.:)-
drugače pa SANDRA nič ni hudega če si odvisna od rr,saj smo vse.pa veš kaj,če se prime se prime,ne glede če visimo na rr ali ne!pol ne bi bila nobena :nosecka:.malo ti vrže na psiho,ampak nima poglavitne vloge pri zanositvi.

no jaz jo ne čakam čez 8 dni,ampak sem ziher da ne bo nič.moram pa se tudi prijaviti G,malo na servis.

no kar pogumno naprej,jaz za vsako držim :miska:in upam da ve tudi mislite name.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oj!
22.2.2005 17:46:21   
Skorpija
Helou Sandra!

Moja mama ma gin. v Šentvidu pa je zelo zadovoljna - je še mene hotla tja spravljat, samo jaz sem z mojo zeloooooo zadovoljna in je ne dam!

Mene tudi stalno ščipa po jajčnikih in po moje ima tukaj dosti zraven psiha, tako da se ne sekiraj... Upam da boš kmalu:nosecka:in lep pozdravček!

S.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?