ronja
|
Všeč mi verjetno ne bi bilo, je pa možno, da ni tako hudo mislila, kot je zvenelo. Moja tašča se tudi čudi, kako da njeni drugi snahi ne gre hujšanje, čeprav tudi nima veliko za zgubit oz. ne bi bilo nič narobe, tudi če bi taka ostala, če mene vprašaš, pa ne misli s tem nič slabega, res pa je, da ne govori tega njej... Samo ne razume, kako da ji ne gre dol, ko tako malo je, doji in še tečt je začela... Meni je to malo hecno, kako ne razume, saj se je tudi ona kar nekaj časa zaman borila s kilami, včasih pač ne gre tako hitro dol, ko pa gre, pa ljudje radi pozabijo, kako je bilo, ko ni šlo... mogoče je pri tvoji tašči isto, da se iskreno čudi, ne da bi te hotla zezat... Bomo videli, kako bo pri meni, trenutno imam ravno toliko kil kot ti in mi nihče ne mori zaradi njih, saj imam dober razlog zanje . Koliko mi jih bo ostalo po porodu pa nimam pojma, tašča in mami pravita, da bom vse takoj zgubila, ker sem se zredila samo v trebuh, sama pa sem pripravljena tudi na kako drugo možnost... Ker lahko trebušček dela senco čemu drugemu, hehe Ne sekiraj se in kar se da vzet za dobronamerno, vzemi tako, kar se ne da, pa presiši...
|