mamuška
|
No, po enih 4 urah "obdelave" smo vsi še živi. Ma jaz prisežem, da včasih, sicer je to res poredko, ampak takrat ornk, midva res ne govoriva istega jezika eden govori kitajsko, drugi pa urugvajsko. Pri nas ni problem naredit, če JAZ rečem, če JAZ prosim, če JAZ ukažem, če JAZ težim. Problem je v tem, da je on postal "izvršitelj", jaz pa "komandant" - vse, od A do Ž, od servisov, popravil, zavarovanj, nabav, preskrbe - vse je na meni!!! Če se jaz ne spomnim, smo 1. dan dopusta brez denarja Če se jaz ne spomnim, je avto za na servis 3. dan dopustovanja 500 km daleč stran . Ga bo pa brez problema peljal, če ga JAZ na to opomnim. Ni problem, da ne bi preoblekel postelje, jo bo - ko bom jaz rekla. Sicer bo lahko že na 2 m smrdela in imela črne robove - njega ne moti. Isto je s posodo - bo naštimal pomivača, ga bo spraznil če bom JAZ rekla. Če ne, bo vzel ven krožnik, ko jih bo v omari zmanjkalo in ga mirno zaprl nazaj. "Saj nisi nič rekla!" Mislim, balkona jeblo za pobeli mogoče 2 m2. Belil ga je ves ljubi dan, ker je po vsakem potegu z mačkom šel počivat. Halo!!!! Jaz sem sicer res iz hiše doma in sem olala prebelila do seda, ampak s trebuhom pa ne bom, pa če set dol pade. Meni to večno odrejanje posla res preseda, sploh ker je to mati počela z očetom vse življenje in se mi zdi obup od obupa!!! Takele vaje, kot jih imava danes, sva do zdaj imela mogoče 2 x, pa sva skupaj 8. leto. Večinoma zelo dobro voziva, redko se slišijo povišani toni, ampak danes me je spravil na palmo. Tko da danes je , jutri, ko bo najhuje mimo, bo pa
|