|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oh te dudke
24.5.2006 14:11:14   
Anonimen
Pa nikoli jih ni dovolj. Več jih kupim, več jih založimo. Ko jo rabimo pa nikjer nobeneuser posted image

A se vam to tudi dogaja?

Max ima dudko samo pred spanjem a vedno ko jo rabimo, pobegne nekam...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oh te dudke
24.5.2006 14:42:13   
benika
user posted image user posted image user posted image Jap, mi jih imamo 5, od tega sta 2 na štriku, ampak zvečer očitno vse odnese muca dudarica, tako, da si morm večkrat pri moji ljubi mami kakšno sposodit, da mali sploh lahko zaspi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2006 14:49:36   
Dadi
No do zdej smo imeli tri, ampak ker je dve prerasel smo mu kupili novo. Zanekrat še kar gre, vendar mi je včasih dost tega laufanjauser posted image za dudo sem in tja(kjer jo pač pustimo) tako da nameravam v bližnji prihodnosti še po eno dudo.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2006 14:51:51   
Anonimen
mi jih imamo 6, pa sta samo dve tukajuser posted image

(odgovor članu Dadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2006 14:54:55   
Dadi
Urša pa mate to različne dude ali so vse iste (mislim glede na obliko)?

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2006 14:56:33   
pikica123
Mi mamo trenutno samo 2 dudi in jih ful merkam,da se kera ne zgubi. Ker pol je kriza!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.5.2006 15:25:45   
ALINA55
Pri nas pa takega problema nimamo, ker jo uporablja le pred spanjem. Dudico puščamo kar v posteljici.  Imamo pa le eno dudo in bog ne daj, da jo izgubimo, saj nobena druga ne velja, potem pa je jok kar nekaj časa, da sprejme spet novo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.5.2006 15:43:00   
Anonimen
Našemu vse paše. Kakšna koli dudka (razen grdavže - te ne mara), nova, stara, okrogla, ploščata, silikonska, iz kavčuka, nukova, aventova, baby love,...

Tudi cuclji so lahko kakršni koli. Danes sem mu dala 1. piti iz magičnega lončla, pa čist noruser posted image

(odgovor članu ALINA55)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.5.2006 15:45:36   
lelaval
Urška, moja prva hčera jih je imela sigurno 20 (če ne več). Sva dude kupovala kot kruh. user posted image  S tem, da je za spanje potrebovala vsaj 3 (eno v ustih in v vsaki roki vsaj eno). user posted image  Kadar smo kam šli, smo vedno vzeli škatlo z dudami zraven. Tako, da če smo kako zgubili, niti vedeli nismo. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.5.2006 15:48:00   
PiaM
user posted image user posted image user posted image  lelevaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.5.2006 16:16:03   
lelaval
leleval

Ja, vem, da je smešno, ampak je resnično.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.5.2006 17:06:39   
Bonnie_RR
Mi imamo samo 2 dudi in jih uporabljamo izmenjaje, tako da ne bi bilo slučajno panike, če bi se katera izgubila.
Imam pa za dudo posebno škatlico in dudo, ki se trenutno ne rabi spravim kar vanjo. Včasih pa ostane kar v posteljici ob robu.
V glavnem, nimamo posebnih težav z iskanjem dude. Če pa kam gremo, jo pa itak damo na štrik, tako da je vedno pri roki (oz pri ustihuser posted image ).

Mu je pa duda ( ne vem sicer zakaj) vedno manj všeč...user posted image Je za silo dobra samo še včasih za zaspat. No, se nič ne pritožujem...user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.5.2006 18:12:13   
trdozimc
Ena v postelji
ena na previjalni
ena v avtu
ena v torbi
ena na mizi
ena v vozičku....
ko jo rabiš je ni!user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.5.2006 19:00:29   
tascha
Ja lelaval, tudi pri našem tavelkem je blo tko (pa pri meni menda tud user posted image user posted image ), jih je nosil kar v mali košarici s sabo. Ta mali sedaj pa ni dost boljši, v posteljici, v ruzaku, v dnevni, kuhinji, na štriku, pa jih vseen skoz iščemo.user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.5.2006 19:38:40   
Udb
Hm, mi mamo pa skoz eno, ki je cel dan po malem v uporabi in visi na ketnici iz obveznega slinčka. Je še nismo zgubil.

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.5.2006 20:08:44   
PBJ
Ojoj, še sreča, da naš ne rabi nobeneuser posted image user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.5.2006 20:11:04   
natalia
ne more je zgubiti, ker jo ima non-stop v ustih!!

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.5.2006 22:29:02   
HuAnita
samo pred spanjem jo dobi, tako da imamo načeloma eno, pa stare, 'rezervne', ki pa jih do zdaj k sreči še nisem uporabila.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.