|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 8:08:55   
muki1
To mi je včeraj večer rekel moj :love: in me potepljal po šlaufu. Tako, da malo pojamram moje drage, pa saj prav ima, ampak vseeno je bolelo. Sem na dieti, ni ga hudiča ki bi me zlomil naslednja dva tedna. :hudicek: :hudicek: :hudicek: :hudicek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 8:11:34   
Anonimen
Mene tud včas gleda...reče pa ne nič :ups: Boljš, da ne :)-

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 8:14:34   
tesa
Pr ns pa moj pravi, da sem čist super, da ma vsaj kaj za prijet:zmeden2:
Pa sem jaz zoprna in nikol zadovoljna:zmeden:
Je pa po eni stran tole muki1 tut pozitivno, ker zdaj imaš vsaj pravo voljo, da se boš držala diete.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 8:33:45   
Olivija
pri nama je pa obratno, ga jest včasih mal potrepljam ;), dobiva počasi "love handles" ob straneh. Samo zaenkrat se še ni kaj dost zasekiral :zmeden:

Ma pa zdaj ene nove kavbojke in ful dobre mikice, ki skrijejo vse in zgleda prav :love:

Sej vem, da mu ne smem težit gleda tega...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 8:36:03   
SANDY
matr sej tud deci niso popolni...če ma on kej preveč, mu pa še ti podrobi ;);)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 8:50:00   
Anonimen
Joj :((
Naš ma pa sanjsko postavo. Jasno, če skoz bale premetava. Meni tudi ne bi nič škodilo kaj takega, samo jaz bi jih morala vsaj 30.000 premetat. Matr :hudicek:

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 9:03:07   
Anonimen
Jaz imam družinske prijatelje,ki so obsedeni od suhosti..vse kar je vsaj malo bolj zalito je za njih fuj:grrr:
Najhuje mi je..ko mi vaga pokaže da sem shujšala tri kile in se seveda na garderobi fajn pozna..pa mi reče:uf ti si se pa zredila...Haloooo
Pa spet,ko pridobim nazaj nekaj kil,kar se pozimi dogaja kajne punce?je treba pač zalogo za zimske dni imet,da te ne zebe...no takrat pa:ti si pa shujšala?:zmeden2::zmeden2:jest ne razumem več nič---men je dobro tako kot je,samo,da se jaz osebno dobro počutim.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 9:09:23   
muki1
Ja Neva jaz pa imam sestrične ki so s kilami obsedene in taščo, ki včasih take seka, da se davim poleg, tako moram zobe stiskat da se ne sporečeve. Za vsakega opazi, ko se za 10 dek zredi, pa zadnjič je zo svojo nečakinjo rekla, da je postala debela,ta nečakinja pa ma sanjsko postavo. Joj ta moja tašča ga pihne, jaz pa občutljiva na kilograme, vse tako osebno jemljem in mislim da me podjebava. No mogoče me res, sicer pa z veseljem opažam, da tudi stara ma čedalje večji vamp:hudicek:. Pa zdaj mi povejte če nisem žleht. :hudicek:

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 9:15:32   
Anonimen
Vpraš jo, če so se ji hlače skrčle :zmeden2:

Ne, zakaj pa?

Se mi zdi, da so vam nekoliko bolj opete :)-

Če ne bo kužila, je pa res hudo.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 9:23:13   
tana 1
Nisi se zredila, si pa elegantno popoljnena:)-:)-
Lep dan vsem

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 9:42:38   
HuAnita
Bejš, s temi temami! Sem se zjutraj zasledila v ogledalu, pa si oggledala celulutne doline (spominjajo na Lunine, tako po velikosti kot grdosti:grrr:) na stegnih , prej smem imela vitke noge, zdaj pa so zašpehane, da o krčnih žilah ne govorim:love: :love: :love:, terbuh je pa kot en ornk velik hlebec kruha, samo ne tako trd, ampak fino mlahav. Skratka, ko se takole gledam,s e mi zdi, da sen vsaj v 5m:nosecka:...:(( :(( :((
Pa vskao nedeljo si obljubim: samo danes še jem sladko in prekomerno, evo, pa nič...:pujs:

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 10:16:22   
smrka
jaz bajska sem zanosila z 73 kg... sedaj jih imam ze 93 :(..... do konca je se slabih 5 tednov... kaka bom saj racunam da bo na koncu 100 kg.... :( No moj lubi rece,... "ne skrbi saj si noseca" saj neskrbim, polj me bo pa skrbelo.. hudica... da o strijah na trebuhu ne govorim:((

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 10:23:31   
muki1
eh kakšno temo sem načela, ti se nič ne sekiraj, jaz ti po pravici povem, da sem po porodu hitro shujšala na stare kile in potem še pet kil dol, zdaj mi je uspelo v službi pridelati dve kili v dobrem mesecu, pa se takoj na vampu pozna in moj dragi teži, samo jaz njemu ne morem nazaj vsekat, ker je atletske postave in mi včasih gre pošteno na živce. Če so mu hlače malo pretesne, pa ves teden po kosilu nič ne je.Jaz tega ne zmorem, jaz sem lačna in pač jem, pa sladko mi ful paše, karkoli, samo da je sladko.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 10:54:03   
taja 1
Vse jočete nad kilami ki jih imate preveč.Kaj pa tiste ki jih imajo premalo?:(Jas lahko jem kar hočem, kolikor hočem,pa ne dobim niti grama. Je kakšen recept kako se zredit? Pri 32 letih 48 kg:(( Pa pred 8.meseci rodila.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 11:02:29   
BigWhale
Jaz precej zenskam, ki so obsedene s hujsanjem in se sekirajo zaradi kil svetujem, da zacnejo bruhat ali pa nehajo jest. Tudi kombinacija obojega ni slaba... :P

Itak to vse manekenke pocnejo one bojo ze vedle, tko al tko jih je sam kost pa koza :P

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 12:24:14   
pravljica
mene pa moj :love: na moje jamranje zmeri lepo potolaži..."sej nisi debela...samo pretežka si za svojo velikost" :hudicek:

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Oh kako smo se zredili
16.6.2005 12:58:42   
Una
Ko smo ravno pri kilah - ful dobra tema. :bravo:
Aleševa sestra je shujšala s 57 na 49. V roku 2,5 mesca. Ker je bla prej fuuuuuul debela. Pri višini 175. Medtem je ona že dosegla svoj cilj, vendar ko se pogleda v ogledalo, še vedno ni zadovoljna. Pri starosti 29 let. Hja, jst pa imam pri višini 165 66 kil in se odlično počutim, pa tudi če pojem kakšno čokolado preveč.
JAsno, da mi je na začetku bilo ful hudo, češ on lahko shujša, jst pa ne, ampak mi pa zdj dol visi. Fantje majo baje radi, da te ornk primejo, ne pa da jih je strah, da te bojo polomil, če te primejo.

V življenju mi je pomembnejši cilj, da končam študij in da se mam fajn (z :duda:), kot pa da sm trlica in se nonstop bojujem s kilami... ker v vsakem primeru zmagajo kile!!!

LP; UNa

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Oh kako smo se zredili
27.12.2005 22:12:14   
muki1
Bigwhale, saj jaz itak zmeraj bruham, ko tvoje poste berem.
Ti si moja najljubša dieta user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.12.2005 23:05:27   
Annny
Zakaj nobena ne pomisli na kaj, kar diši po športu....preden začnete razmišljat o stradanjuuser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.12.2005 23:16:14   
soncece24
Od kod ste pa zdaj to staro temo privlekle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
še skapirala nebi, če ne bi smrka napisala, da je noseča, pol sem pa le na datum pogledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa mene ful razpali, če mi kdo reče, da sem se zredila, sploh če je res user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.12.2005 23:02:10   
muki1
Ma, kr neki sem en svoj stari post odprla, pa sem vidla, da so si ga eni spet privoščili, mi ni dalo da nebi odgovorila.user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.12.2005 23:40:41   
tanikaa
muki, jaz že 10 dni nisem bila na tehtnici. zakaj bi si pa človek kvaril praznike. prav čudovito se imam. pridelala sem nekaj kilogramov, ker cele dneve žrem. pa kaj???

glavno je, da imamo se fajn...

drugo leto pa bomo hujšali.

user posted image user posted image user posted image  za mukijin odgovor za Bw.user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.12.2005 11:44:06   
Nasy
user posted image jaz sem vago skrila v najbolj temen kot omareuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.12.2005 12:07:47   
artista7
jaz sem tudi pri bolj obdarjenih ja.. mati mi je dala za miklavža pulover, primeren za nosečko (pa še nisem) pa toliko tudi nisem debela.. Moj lubi je prec opazil.. Meni mati vedno teži, tašča kako pak (njej itak glede mene nič ne paše, ampak to je že druga smrdeča zgodba).. Mojmu lubiju pa ni nič preveč na meni.. Pravi: buši mora biti okrogel, da bo noter prišel bebiko.. mogoče ima pa prav?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?