badumbadum
|
Dajte mi, ženske, prosim, povedati, koliko kaj spijo ali so spali vaši 8-mesečniki čez dan. Jaz sem se z nočnimi budnicami že itak sprijaznila, in se ne sekiram več toliko. Če obstaja princeska na grahu, je moj skoraj 8-mesečnik potem princ na prahu, saj ga zmoti vsaka malenkost: če pogoltne slino, se zbudi, če podre kupček, se zbudi, če se prevali iz boka na hrbet, se zbudi, če kihne, se zbudi, če se sredi globoke amazonske džungle zasrači papagaj, se zbudi.... Mislim, kriza. KAkorkoli, ponoči mu potem uspe skupaj sparviti 12 ur, čez dan je pa katastrofa. Po pol urce in konec, basta, fertik, the end. Včasih, ampak res včasih, povleče čudežni 2 uri, ampak to je bolj izjema kot pravilo. Tudi v vozičku ni nič boljše. Saj se spomnim,pri starejši, da je tudi imela take fore nekje okrog 6. meseca, ampak je vsaj v vozičku vlekla po 2 uri in več. Pa sploh ga ni problema uspavati - malo ga poguncam in zaspi - dude pa ne mara, tako da ga ne moram nasankat, da bi še malo pospal, ko se predrami (plus, da mi ta starejša ponavadi hodi v sobo in čisto resno vpraša:"Nik zbudu, a?", kar ga itak vrže pokonci). Torej, kdaj se po vaših izkušnjah to dnevno spanje unese? Mende bi 'moral' pri tej starosti vsaj 3 urce skupaj spraviti. Tako, malo sem pojamrala. Lep vikend vam želim!
|