|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oh, ta menstruacija
12.6.2011 19:50:36   
Anonimen
Postajam rahlo nervozna.

M imam redno, tudi ovulacije vem kdaj imam (bolečine v jajčnikih).

Ta mesec sem bila najprej zmedena, ko sem pričakovala bolečine ob ovulaciji, pa jih ni bilo. Niti sluzi. Le en dan sem opazila kepo sluzi (vlecljiva, prozorna) in sem sklepala, da je to pač to.

V četrtek pa bi morala dobiti menstruacijo. In nič od nje. V petek so se pojavile bolečine v jajčnikih, ki pa niso stalne. Pridejo in grejo. In tako že 3 dni. In me delajo živčno. Saj vem, takoj ko bom poslala ta post, se bo ulilouser posted image user posted image user posted image .

Možnosti, da bi bila noseča skorajda ni. Ok, user posted image sva brez zaščite, ampak ne v nevarnih dneh. Niti ni spustil not. Tako da... možnost obstaja, ampak je tako majhna. In tudi, če je, bova vesela, čeprav ni planirano.

Samo na živce mi gre, ko ne vem pri čem sem (evo, zdej me jajčniki spet tako bolijo kot v najhuših dneh menstruacije, M pa ni).

Prav nič ne zavidam tistim, ki majo celo frko z M.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oh, ta menstruacija
12.6.2011 19:51:31   
Anonimen
Poanta tega posta je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2011 19:55:31   
Matejčika

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Poanta tega posta je user posted image

To mene tudi zanima.. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2011 20:13:42   
Lineta
Test naredi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2011 21:19:18   
Medea10
Test naredi. Zdaj ti bi moralo že pokazat če si al ne. Sporoči. user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2011 22:31:47   
Anonimen
Joj, se opravičujem, malo sem zmedeno napisala.

Hotla sem vprašat, če je imela že katera take znake, kot da bo dobila M (bolečine v jajčnikih), pa je bila noseča.

Itak pa vem, da moram it po test. Sej bom šla... kar jutri zjutraj. Bom vsaj vedela pri čem sem.

(odgovor članu Medea10)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2011 8:02:52   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hotla sem vprašat, če je imela že katera take znake, kot da bo dobila M (bolečine v jajčnikih), pa je bila noseča.

Ja jaz...mene je ful špikalo po jajčnikih takrat ko bi morala pritiuser posted image  in sem jo čakala in čakala in potem vsa rečna pričakala user posted image , ki je sedaj že star skoraj leto in pol. Držim pesti da je tudi pri tebi tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2011 12:55:37   
puppa
Evo. Naredila test. Nič ne bomo zibali, je bla sam ena črtica.

M pa še vedno od nikoder. Boli me pa spodaj vse.

Ah ja...

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?