|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oh,ta občutljivost
10.4.2005 9:10:01   
mateja 26
Najprej vsem skupaj en lep,pa čeprav deževen dan.

Mene pa zanima,kako ste kaj :nosecka:občutljive.A se tudi vam dogaja,da vas vsaka malenkost spravi s tira in v jok?:zmeden:
Moj se je zdajle samo usedel za računalnik in seveda jaz v jok,ker naj bi spet cel dan previsel za računalnikom(za službo),pa še NEDELJA je.Jaz pa na nedelje še posebaj "pikiram".Saj hočem,da je z nama s tamalo,ne pa da dela:((.
Joj,sama sebi grem na živce.Sem zatežila ,a ne?

Upam,da bo po porodu bolje.Komaj čakam.

Lp,Mateja
:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Oh,ta občutljivost
10.4.2005 9:52:15   
Gina
Ja seveda je to normalno. Meni si v nos. samo prst pokazal, pa sem jokala, ali se smejala. Kar iz ene skrajnosti v drugo. Hvala bogu, da to mine.:):)

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oh,ta občutljivost
10.4.2005 10:22:42   
urši77
Samo ne mi omenjat te občutljivost-sem včasih tako jezna sama nase, a kaj ko si ne morem pomagat.
Zadnjič sem bla sama sebi smešna, ker sem razbila krožnik in začela jokat....mislm...pa bog ne daj da mi kdo z napačnim tonom kaj reče-pol je šele veselica... a najhuje je da si ne morem pomagat, pa točno vem da vse skupaj sploh ni nič takega.

Se tolažim da bo slej ko prej minilo:)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oh,ta občutljivost
10.4.2005 10:30:20   
Amoss
Jaz sem pa se ravnokar zjokala, ker je moj :love: pozabil očistit sesalec, pa ne morem sesat, tak pa sem zdaj prišla na forumin sem zasledila to temo in se nasmejala.
Komaj čakam da je konec pa moj :love: tudi, ker verjamem da mu s tem nihanjem razpoloženj pošteno načenjam živce:)-
Sicer pa naj še on malo trpi zakaj bi mogla samo jaz, on je glih tolko kriv da bomo imeli :duda: kot jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oh,ta občutljivost
10.4.2005 10:55:23   
Spicy Black
Tudi jaz sem zelo :(( v nosečnosti. Kar naprej mislim, da me nihče ne mara, da ne skbijo zame itd. :)-, pa veš da ni tako...vsi z menoj zato ravnajo kot v rokavičkah, me tolažijo :)-..ko bo teh razpoloženjskih nihanj konec si bodo vsi oddahnili zagotovo :)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Oh,ta občutljivost
10.4.2005 12:03:57   
Amoss
Sej veš potem pa bo nekdo drug skoz jokal:duda:, tak da nebo dosti počitka:)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Oh,ta občutljivost
10.4.2005 15:17:35   
NENAJANI
Jap, po mojem normalno!!!!!:zmeden2:
Jaz zadnja dva tedna vsak dan :((:((:((:((:(( in to zaradi brezveznih stvari, katerim se potem smejem!!!!!!:ups:

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?