Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ograjica oz. varovalo za posteljico 25.2.2008 17:36:02
|
|
|
|
sandra85
|
http://soncek.si/si/oprema/ograje-varovala-g1097.shtml to misliš?
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Ograjica oz. varovalo za posteljico 25.2.2008 17:47:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekaj takega ja. Hvala. Izkušnje iz prve roke??
|
|
|
|
RE: Ograjica oz. varovalo za posteljico 25.2.2008 17:54:39
|
|
|
|
sandra85
|
js jih še nimam
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Ograjica oz. varovalo za posteljico 25.2.2008 17:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem.
|
|
|
|
RE: Ograjica oz. varovalo za posteljico 25.2.2008 19:29:34
|
|
|
|
Talika19
|
Nisem zasledila, če kupuješ varovalo za veliko posteljo ali za malo posteljo od dojenčka. Jaz sem želela kupit varovalo za našo zakonsko posteljo, ker spi pri nama. Kupila sem jo v Pikapolonici (tole), problem pa je v tem, da imamo mi jogi še zelo globoko v posteljo in potem ne moreš upogibat te ograjice, pa še tako debela je tista plastika spodaj, da se je jogi dvignil kar za nekaj cm. Tako sem jo mogla kar vrnit nazaj, ker nam ni prišlo v upoštev. Narejene so za tiste postelje, kjer je jogi na vrhu in ne globoko v postelji.
|
|
RE: Ograjica oz. varovalo za posteljico 25.2.2008 21:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem želela kupit varovalo za našo zakonsko posteljo, ker spi pri nama. Kupila sem jo v Pikapolonici (tole), problem pa je v tem, da imamo mi jogi še zelo globoko v posteljo in potem ne moreš upogibat te ograjice, pa še tako debela je tista plastika spodaj, da se je jogi dvignil kar za nekaj cm. Tako sem jo mogla kar vrnit nazaj, ker nam ni prišlo v upoštev. Narejene so za tiste postelje, kjer je jogi na vrhu in ne globoko v postelji. _____________________________ Jaz imam tudi takšno. Smo jo samo namontirali in pospravili v imaro. Ker sem original embalažo vrgla sproti in račun založćila je nisem mogla menjat. Če katera želi jo prodam- nerabljena.
|
|
|
|
RE: Ograjica oz. varovalo za posteljico 26.2.2008 8:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha hvala. Za to veliko posteljo kupujem, ja. Samo mi imamo jogi tudi globoko v postelji.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?