|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Office Outlock
6.5.2006 0:38:03   
ona
Imam naslednji problem!
Ko pišem nov email in,ko grem v novo vrstico,s pritiskom na enter,se mi avtomatsko na začetku stavka male črke spremenijo v velike,ker je kao začetek stavka,čeprav to niuser posted image
Zanima me kje naj to popravim?Sem šla skozi nastavitve in se s tem hecam že en lep čas in sem prav obupala!Vem pa,da nekje se da to popravit,samo kje???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Office Outlock
6.5.2006 7:31:36   
Primoza
Verjetno bi se dalo kaj narediti v orodja možnosti, crkovanje.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2006 9:42:07   
ona
Tam v orodjih-možnosti sem vse provala,a ne greuser posted image
A je še kje kakšna možnost?

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2006 10:06:39   
Primoza
V Wordu je ta možnost v "samopopravkih". Kateri MS outlook pa imate?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2006 11:41:32   
ona
Kako kateri outlock imam?user posted image user posted image
Menda ta nov,če so windowsi XPuser posted image
Saj pravim,da se je enkrat to že zgodilo in se je dalo rešit,zdaj pa nikakor ne najdem kje to popravit?!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2006 11:58:13   
Primoza
Odvisno od Officea, če je to nov (2003) potem je tudi Outlook nov. XP (operacijski sistem) nima kaj dosti veze z Outlokom, ki je del MS Officea (skupaj z wordom ipd).

Sprašujem zato, ker v svojem Outlooku 2000 ne najdem neke možnosti avtomatičnih samopopravkov.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2006 13:48:00   
ona
Hvala za tvojo skrb!
bom se provala še kaj poigrat,mogoče mi uspeuser posted image
Imam pa outlock 2003

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2006 14:22:44   
tejkooo
samo predlog ko pišeš sporočilo in daš recimo enter  in ti naredi nezaželjeno veliko začetnico pritisni CTRL+Z  in problem bi moral zginit. to je treba v vsakem sporočilu posebaj narediti kako se pa isklopi funkcijo samopopravljanja pa ne vem ker jo rabim pride dostikrat prav če hočeš bom pogledal..

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2006 16:40:56   
kapesanta
Outlook 2003:
ko pišeš novo sporočilo greš ORODJA - MOŽNOSTI SAMOPOPRAVKOV  odkljukaj kljukico pri "Prvo besedo stavka piši z veliko začetnico" (pri ostalih Outlookih je pa zlo podobno). Pa mal preglej ostale nastavitve, ker so čudno prednastavljeni (recimo pisanje imen dnevov z veliko ipd).
Ta nastavitev se uveljavi tudi za Word, ker je le-ta običajno prednastavljen za pisanje novih sporočil.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu tejkooo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2006 10:59:30   
Nixxon
Tako je. Enako imajo tudi kak Corel Draw in podobni.

PS: Outlook in XP-ji imajo skupno to, da je v XP-jih vgrajen Outlook Express, nekakšna bolj enostavna verzija Outlooka. slednji pa je na voljo z Officem.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.