metaa
|
Bliža se služba in rada bi jo odvadila od dojenja, pa sem zmedena, kako začeti. Naj povem, da jo sedaj dojim zvečer pred spanjem (zaspi na joški) in ponoči, ko se zbuja, da nazaj zaspi, drugače se razjezi in mi po dve uri ne zaspi, pač potrpim, ji dam joško, da lahko tudi jaz naprej spim. SE pa fulkrat zbuja. Vesela sem, če v kosu spi dve uri. Čez dan jo dojim bolj za vzorec, le da zaspi. Stara je 10 mesecev. Sem si rekla, da je ne bom odvadila takrat, ko grem v službo, mesec prej ali mesec kasneje, že tako bo moja odsotnost šok. Kako naj se torej lotim? Sem mislila, da najprej opustim čez dan, da v službi ne bom fasala kakšnega mastitisa oz. da se mi ne bo treba v wc-ju stiskat, da pritisk popusti. o svoje pa ne vem, kdaj se bom pol lotila opustitve nočnega dojenja, saj bom morala bit spočita in se mi čez čas ne bo dalo poslušat joka in stoka, ko ji ponoči, ko se bo zbudila, ne bom dala joške. V nedogled pa jo seveda ne mislim dojiti, vsaj ne preko joške. Aja, duda ne pride v poštev, se samo zjeza, kaj drugega pa tudi ne pali. Zgleda, da bomo mogli boleče skozi to. A ma katera kak nasvet v zvezi s situacijo?
< Sporočilo je popravil Mič -- 18.1.2007 18:07:09 >
|