|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odvaditi dudo!
24.6.2009 18:24:14   
JAPE
Naša punčka je stara 2 leti in 2 meseca. Že nekja časa ima dudo samo še za spanje. Imamo pa še dojenčico, ki jo vidi vedno z dudo v ustih tudi čez dan. Sedaj sem jo dveletnici hotela ukinit tudi pri spanju.....in je nastal problem.
Prej je že več kot eno leto spala celo noč brez prebujanja. Sedaj pa brez dude sicer malo težje zaspi, ampak zaspi vseeno. Se pa ponoči velikokrat prebuja? in tudi dnevni počitek je zato krajši.
kaj menite? Ali naj vstrajam brez dude, ali naj ji jo dan še vedno za spat?
Spanje se mi zdi zelo pomembno, če ne spi dovolj, je potem zelo utrujena in nerazpoložena za igranje.
Začela je pa tudi jemat dudo od dojenčice in se včasih skrije v en kot in jo vleče....
Hvala za kakršnekoli predloge.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odvaditi dudo!
24.6.2009 18:40:10   
analucija
joj ta duda mi smo se rešli pred mesecom in pol.
in to tako da sem delala luknje gor. od male do vedno večje. pred tem smo jo malo skrili je ni bilo pol se pa pojavi z največjo lukno . pa smo rekli da jo en stric uzel in pregrizno.ni bila več dobra in jo je vrgel v smeti. star je bil 2l in 7m tu nekje. ima tudi brateca ki bo dopolnil eno leto in tudi uporablja dudo, od takrat ni enkrat rekel za njo.

probajte in upam da vam rata

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2009 18:41:33   
analucija
ja da je bratcu jemal dudo se je tudi dogajalo kot pri vas. ampak smo ga nekako odvadli.

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2009 19:29:16   
*pepelka*
Mi smo jo ukinili, ko smo se odpravili na dopust, z izgovorom, da smo jo pozabili doma, pa ni bilo nobenega problema. Na morju je pozabila tudi na dudo

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2009 19:39:01   
botrca
Ja, ja vztrajaj boš videla, da ti bo trud poplačan. Najin je star 18 mesecev in je že mesec in pol brez dude user posted image user posted image user posted image . Sem bila vztrajna in mi je uspelo. Jo je pa imel samo za spanje.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2009 20:31:19   
azik
Pri odvajanju na dudo smo uporabili bujno domišljijo in je ratal.user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?