|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odtekanje vode
21.1.2006 11:03:34   
Anonimen
Živjo!

Prosim, dajte mi pomagatuser posted image . Kako je z odtekanjem vode. A je možno odtekanje po kapljicah več dni (npr. 2) pa samo enkrat na dan? Meni se to namreč dogaja, včeraj zjutraj in zvečer, kot bi mi počil milni mehurček, pa na hlačkah malo mokro. Otroček je še zelo aktiven, ampak ne vem, če ima to kakšno vezo z odtekanjemuser posted image . Noseča sem 33 tednov.
Hvala in lepo se imejte!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odtekanje vode
21.1.2006 11:04:45   
MarijaPo
po moje ni panike, se posebi, ce ti ni ful velik odteklo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2006 11:06:44   
golob
jaz sama sicer nimam pojma kako to izgleda.
Sem pa vprašala mojo G pa je rekla, da to tolk odteče, da veš.Res je da sem jaz že na koncu in ne vem ali je prej kaj drugače(pri33)
Na tvojem mestu bi se odpeljala v porodnišnico ali pa vsaj poklicala tja saj so zelo prijazni in ti bodo vedeli kako svetovat
Sem pa imela celo nosečnost prozoren izcedek, če ti je kaj v pomoč
lp in srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2006 12:20:15   
tinkatonka
Jaz sem imela pred kakšnim tednom isti problem. Svojo nevednost sem rešila tako, da sem šla v ponedeljek v Sanolabor po teste za odtekanje plodovnice in naredila doma test, ki je pokazal, da sem samo en veliko debeli poscanček, ki ji otrok toliko pritiska na mehur, da mi kdaj nekontrolirano uide urin. Občutek vem da ni najprijetnejši, strah še manj.

Ti pripopam link, da boš vidla kaj so meni punce odgovorile.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=762553

Upam da ne gre za odtekanje plodovnice.

SporočI!!!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu golob)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?