|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odtek vode
28.10.2005 8:51:40   
Anonimen
Mi je G. naročil, da se moram dosti gibat.

Zdaj pa me je že precej strah, da mi kje sredi mesta na bo začela tečt voda.

A se to vlije ali curi? A je kakšen opozorilni znak preden začne tečt?
Če se vlije, a moram potem nujno poklicat rešilca ali mislite, da bom zmogla prit do doma? Mokra? O sranje, me mo sram iti mokra po mestu.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odtek vode
28.10.2005 8:55:23   
CUKRČEK
Ja, tako je to. Gre za cca 20 litrov vode. Pa ne morš verjet, kolk to teče. Kaj teče...šprica. Tako, da se nikar ne obremenjuj s tem, ker itak ne boš samo ti mokra ampak s teboj še vsi, ki bodo ob tebi na relaciji petih metrov.user posted image user posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2005 8:56:12   
muki1
O Uršika, zdravo.
Ja to se kar fajn vlije, meni vsaj je teklo kot če bi iz vedra vlil. Sem bila opozorjena z rahlim curkom, sem mislila, da je to to, potem pa orink. Ni fajn če te oblije v mestu. Rajši se šetaj v spremstvu dragega, ali koga drugega. Kar pa se tiče prihoda domov, če te kje v mestu oblije, meni je voda odtekla nekje ob 12.00, rodila pa sem ob 21.59.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2005 9:00:49   
Marogica
Meni je pri prvem otročku voda počasi odtekala kar nekaj časa(beri 2-3 ure) in zelo malo. Ulilo se mi sploh ni.
Pri ta drugem so mi pa predrli mehur. Takrat pa se je ulila, da je bilo res vse naokoli mene mokro.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
28.10.2005 9:18:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2005 9:27:52   
Twetty
Men je voda odtekala 40 ur,v bočnici sm bla na antibiotiku,začela mi je ponoči pa nism vedla,ker mi je po kapljicah,tak ko beli tok.Pr vsaki je drugač.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2005 10:39:29   
Dejča
Ne pusti se prestrašiti!! Če se dobro počutiš, se kar sprehajaj okrog. Jaz sem do zadnjega dne letala naokrog, pa sem tudi včasih pomislila: "Kaj, če mi voda kar sredi mesta odteče??!!"
Pa tudi če ti - če boš sama, naprosi najbližjega, da ti pomaga do prostora, kjer lahko sediš, ležiš in naj pokličejo rešilca ali pa ti pokličeš svojega dragega. Ponavadi ne gre tako hitro, sploh, če je prvi otrok.
Vse lepo ti želim!! user posted image

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2005 17:54:08   
Ninica
tudi meni je voda odtekala po kapljicah tako, da so mi mehur predrli šele v porodnišnici, takrat pa se je res vlilo.

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2005 18:45:26   
Pikica76
Urska meni je tudi to svetoval pa ne vem zakaj je zdej to dobr? A zato, da bi čimprej rodile al kaj? Ker meni danes tako dol pritiska, da že cel popoldan ležim in se bojim sprehajat, da ne bomo v porodnišnico letel.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2005 19:09:37   
Urša
Pikica, ti kr raje leži. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2005 20:07:15   
Pikica76
No sej sem šla na sprehod pa nisem rodila user posted image

Sam paniko zganjam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2005 21:45:04   
Grascakinja
Men je blo prav hecno, sem hotela pred porodom še vse postorit in sem šla k frizerju, pa ves čas študirala, kaj pa če se mi zdaj voda vlije...
No, dva tedna pred PDP sem počasi nehala hodit okol in se raj sprehajala po vrtu. Sem se boljše počutila.
Nazadnje se mi pa sploh ni vlila voda, ampak sem najprej dobila popadke, potem so mi šele v porodnišnici predrli mehur.
Vso srečo, kratko in čim manj boleče!

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.10.2005 22:13:05   
NinaŠ
Jaz sem pri Anžetu do zadnjega trenutka hodila na sprehode. Domov sem iz zadnjega sprehoda in čveka prišla ravno pravočasno, da sem se za eno uro še malo ulegla in spočila, potem pa se je ulilo iz mene. Kaj bi naredila, če bi se mi to naredilo nekje na poti? pojma nimam, verjetno bi poklicala domov naj me pridejo iskat in šla vseeno še počasi peš proti domu. Zadnjih 14 dni sem imela (in imam tudi zdaj) vedno ko sem šla ven "ultra" uložek - nikoli ne veš, do gležnjev pa skoz tud verjeno ne bi priteklo.
Mene pa tokrat le skrbi, kaj če mi bo plodovnica odtekala v zelo majhnih količinah in jaz tega ne bom opazila?

LP 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.10.2005 23:05:50   
KODA
Pri taprvem mi je odtekla voda.Ravno sem bila hospitalizirana v porodnišnici v34tednu.Spala sem na desnem boku.Potem pa se prekotalim na levega in začutim nekaj toplega,ko me začne zalivati.Bila sem čisto mokra.Uležem se na hrbet in vodo sem začutila tudi pod hrbtom.Potem me je pa sestra kar s posteljo peljala v porodno.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.11.2005 20:47:16   
ninocka
Men je tud voda ponoc odtekla, ko sem se z enga boka na druzga obrnla, tko da sem mela cist mokro pizamo in rjuho. Pa nisem bla ziher, da je to to (ker je blo en mesec prehitro). Tko da sem po tistem, ko sem sla zbudit user posted image sla se pod tus, pol pa v porodnisnico. In ko me je babca pregledvala, takrat se je pa se enkrat fajn vlil (vmes, do porodnisnice, pa skor nc) in ko je rekla, ja voda je, pol sem bla pa sele ziher, da bomo rodili user posted image .
Moji cimri v porodnisnici, se je pa pred bankomatom user posted image user posted image  

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.11.2005 21:10:28   
marmeladni krofek
bravo cukrčekuser posted image user posted image user posted image .... sm mogla it odtočt tok sm se nasmejala! pol pa sploh k sm slišala še mojga "KAJ?... a pol bomo mel poplavo? ne, to pa ne, jz nam dovolu... boš šla en mesc prej v porodnišnco"... bogi, tko je to k prčakuješ prvič... mu bom mogla očitno vse od a do ž razložit, sam še upam loh da ve da otroka ne prnese štorklauser posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.11.2005 21:31:58   
janjja
Ja dragi krofek tako je to. Men je prtisnilo lulat (zdaj je že dobro leto od tega) pa sem pač lulala in je kar teklo in teklo....in teklo....No in ker je bil to prvi otrok jaz pa nisem bila izkušena sem si začela študirat kaj in kolko sem spila da tako teče. user posted image
Pa je nehalo tečti in se vstanem iz školjke pridem na hodnik pa spet poplava, hitro se vsedem na školjko pa spet teče... in teče...
Pol si vtaknem not xxl vložek in dragi mehitro pelje v porodnišnico, kjer je vložek že plaval in hlače so bile mokre do kolen. 
Pri meni je bila poplava skratka najboljše da ti mehur poči šele v porodni, oz. tam ga veliki večini predrejo.user posted image

(odgovor članu marmeladni krofek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?