Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 21:35:57
|
|
|
|
rija
|
res ne vem, kaj imajo čez ljubljančane
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 21:36:35
|
|
|
|
Kerensa*
|
LJ tablice, ja...
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 21:40:22
|
|
|
|
end1
|
mogoče so pa pnevmatike rabli.
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 21:42:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
Možno... Drugače pa - tole je avto od kolega, ki dopustuje na Krku skupaj s šefom od Jurmana. In Jurmanu so šle tudi gume v maloro (tudi BMW, mislim, da X5). Tako, da nekako dvomim, da je bila v igri potreba po gumah...
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 21:45:02
|
|
|
|
end1
|
mojih ne bojo dali dol, ker so preslabe, za take pa že kaj zaslužiš. Pa na Krku baje tud njihovih iz glavnega mesta ne marajo preveč.
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 21:45:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ne vem... tole se je zgodilo v Njivicah.
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 21:47:11
|
|
|
|
rija
|
ka pa hodijo z novimi gumami na dopust.... zimske bi dali gor...jih ovi na krku ziher ne rabijo...
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 21:47:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
Na dopust s starimi gumami? Zimskimi? Riiijaaa, nooo.
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 21:56:56
|
|
|
|
NevenkaP
|
No ja, takole so šle gume sodelavki na domačem parkirišču v Jaršah, tako da ne rabiš za to ravno na Krk.
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 21:57:00
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Za takle prizor pa ni treba na Krk - videno tudi že večkrat sredi Ljubljane. Tko da - pomojem tablica nima prov velik s tem...
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 21:57:31
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Nevenka, si me prehitela za 4 sekunde
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 21:59:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
O, vem, da se to dogaja velikokrat in povsod... ampak glede na letošnje "razmere" SLO vs. CRO, ki so tudi na RR tolikokrat omenjene (iti ali ne iti)... v razmislek, kje se DEJANSKO kaj zgodi (ne samo variante baba čula - baba rekla).
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 22:07:36
|
|
|
|
NevenkaP
|
Ne, valjda da se res dogaja, ne mislim, da se ne. Roko na srce sem imela pa nekajkrat priliko videti slovenske turiste, ki so se obnašali tako, da bi jih z veseljem pomagala držat, da bi jih lažje fasali, resno. Ma stokrat prežvečena tema. Norci so bili in bodo. In to velja za vse narode brez izjem. Se pa žal seveda zgodi tudi takim, ki so samo ob nepravem času na nepravem mestu. Sicer letos sama ne nameravam k sosedom, imajo pa vsi, s katerimi sem govorila, letos samo dobre izkušnje. Mogoče so imeli vsi slabe gume , tega pa res ne vem.
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 22:15:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ka pa hodijo z novimi gumami na dopust.... zimske bi dali gor...jih ovi na krku ziher ne rabijo...
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 22:18:57
|
|
|
|
TomTaylor
|
mislm, res svašta no!! Ne morem verjet, da so ukradli gume BREZ avta!! Banda nesposobna!!
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 25.7.2009 22:19:47 >
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 22:20:15
|
|
|
|
end1
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Za takle prizor pa ni treba na Krk - videno tudi že večkrat sredi Ljubljane. Tko da - pomojem tablica nima prov velik s tem... mogoče so pa tatovi iz Lj odšli na dopsut na Krk in se je to zgodilo zaradi poklicne deformacije.
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 22:24:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Dejte zdej povedat, k grem ravn v Njivice, pa nimajo kej šraufat - a drgać je ok? Bojo mene šraufal al kak?
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 23:07:25
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: end1 IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Za takle prizor pa ni treba na Krk - videno tudi že večkrat sredi Ljubljane. Tko da - pomojem tablica nima prov velik s tem... mogoče so pa tatovi iz Lj odšli na dopsut na Krk in se je to zgodilo zaradi poklicne deformacije.
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 25.7.2009 23:39:05
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Repka Dejte zdej povedat, k grem ravn v Njivice, pa nimajo kej šraufat - a drgać je ok? Bojo mene šraufal al kak? ja, upanje umre zadnje....
|
|
[Brisano sporočilo] 25.7.2009 23:45:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 26.7.2009 1:09:10
|
|
|
|
živa
|
Evo, jaz sem pa ravno na frišno s Krka . Ampak imamo očitno preslab avto, da bi jih zanimal .
|
|
|
|
RE: Odsvetujem dopust na Krku 26.7.2009 8:06:09
|
|
|
|
botrca
|
Ene ste pa res obremenjene z brezveznimi stvarmi...to lahko doživiš tudi pri nas, ne rabiš it v drugo državo... Če se pa ene toliko bojite, pa ostanite doma pa bo vse ok.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?