|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odsvetujem!
22.10.2006 16:18:49   
Anonimen
Nikar ne delajte testa pred izostankomuser posted image .
jaz sem ga naredila tri dni prej in potem dva dni prej in obakrat mi je pokazal minus!
sem bila prepričana, da nisemuser posted image .
No, sedaj pa mi zamuja in sem kljub temu srečna junijka!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odsvetujem!
22.10.2006 16:20:45   
jazz
ČESTITAM!!!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2006 16:26:45   
Petraa
a so testi namenjeni da se jih dela pred izostankom M??
Noben test ne pokaže nepravilno.vsi testi so narejeni tako da mora biti dovolj hormona v urinu da ga zazna.in najnižjo vrednost ima baby check.
Sicer pa čestitamuser posted image

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2006 16:40:30   
kapica
CESTITKE user posted image user posted image user posted image !

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2006 17:00:20   
Anonimen
Baby chek sem tudi delala malo pred izostankom. In mi je pokazal, da nisem. Tako da, res četudi je radovednost velika, se zadržte, ker samo denar mečete stran. Preizkušeno!

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2006 17:45:49   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image
ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2006 18:01:06   
lučka 25
Imaš prav. Nekatere so resnično neučakane, bi kar takoj naslednji dan po user posted image  rade delale test. Včasih je že prav dolgočasno, ko imajo teme naslove: Ali sem noseča?, Kaj ve mislite?, A so znaki,... in vsa ta vprašanja zastavljajo že en teden pred datumom prihoda user posted image . Tega jaz ne bom zastopila in razumela. Saj jaz sem tudi že leto in pol vsak ciklus radovedna ali je sedaj končno uspelo, a pred prihodom user posted image  pa nikakor ne delam testov in se ne izpostavljam z neumesnimi vprašanji. Vem, da sem sedaj kar malo negativno naastrojene, a kaj ko sem pa že sita teh vprašanj.
Tebi anonimna pa ČESTITAM in ti želim lepo user posted image !

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2006 18:35:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Imaš prav. Nekatere so resnično neučakane, bi kar takoj naslednji dan po user posted image  rade delale test. Včasih je že prav dolgočasno, ko imajo teme naslove: Ali sem noseča?, Kaj ve mislite?, A so znaki,... in vsa ta vprašanja zastavljajo že en teden pred datumom prihoda user posted image . Tega jaz ne bom zastopila in razumela. Saj jaz sem tudi že leto in pol vsak ciklus radovedna ali je sedaj končno uspelo, a pred prihodom user posted image  pa nikakor ne delam testov in se ne izpostavljam z neumesnimi vprašanji. Vem, da sem sedaj kar malo negativno naastrojene, a kaj ko sem pa že sita teh vprašanj.
Tebi anonimna pa ČESTITAM in ti želim lepo user posted image !

jaz se bom kar podpisala pod tvojimi besedami. In tudi menim, da s tem, nisi niti malo negativno nastrojena.

Anonimna, vs ečestitke in zdravo ter lepo nosečnost. naj ti pikica ne dela preveč preglavic

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2006 19:25:51   
ninika212
Lucka 25, jay pa mislim, da si malo  v minus nastrojena... Nekateri smo pac zacetniki in SE NISMO V VSEM POUCENI tako kot bi mogoce ti zelela. Malo vec potrplenja..  in seveda veliko srece, da cim prej ugledas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2006 19:48:02   
tinaaja
Ninika, obstaja funkcija "Iskanje" in ce bos notri odtipkala iskano besedo (znak, nosecnost, test,..) dobis ven skoraj sigurno odgovor, ki ga potrebujes. Te teme so obdelane n-krat ...
Je pa tako, da ko si v eni situaciji, se ti zdi, da je tvoja posebna, ceprav ni in je prakticno vsaka, ki dela na otrocku naletela nanjo.. ampak takrat je teb prvic.. kot ze receno - funkcija Iskanje je zelo priporocljiva in predvsem uporabna. Predvsem za zacetnike! Ves kok informacij samo caka nate, da jih preberes...

Anonimna, cestitke!

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 22.10.2006 19:49:06 >

(odgovor članu ninika212)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2006 19:49:05   
Anonimen
ninika tle ne gre za poučenost, razen, če ste pri spolni vzoji sedeli na ušesihuser posted image . gre bolj za neučakanost in zaradi živčnosti že nesmisel. Na vsakem testu piše, kdaj narediti test, pismen je vsak, s e pravi, da ste poučene, zakaj potem vprašanje, kdaj narediti test. Zakj potem se delajo testi prej in se sprašuje ali sem ali nisem noseča. Kako za vraga naj vemo me, če test pravi da ni črtice, pol ali si prehitro naredil ali pa nisi noseč. pol ti pa nekdo da odgovor meni se je tako zgodilo pa sem zdaj noseča, drug odgovor men se je zgodilo podobno  in nisem noseča. In zdaj naj meni nekdo pove ali si dobila odgovor ali ne. spet si mogla delat nov test, če se ti ni prej vlila menstra. Je tako?????  meni je bilo to jasno že prvi mesec ko smo se odličili delat deco.
Glede znakov pa najbrž res nekatere niso dovolj poučene, tudi jaz nisem bila, priznam, ampak se tega navadiš z meseci, ko vidiš, da si imel že 1002 nosečniški znak, pa še zmeri ni neben kričač prilezel iz maternice ven. Po nekaj časa, se več ne oziraš na to kaj te boli in kaj ne, ali si napihnejen.......Stres naredi svoje, stres poveča nivo določenih hormonov in ko hormoni podivjajo vemo kaj se zgodi.
Ampak če boste tako živčne celo nosečnost in če boste iskle 1002 vzrokov in stvari, zakaj, kako , kaj.... potem ne boste uživale v trenutkih nosečnosti. več se boste ubadale z nepomembnimi stvarmi, kot pa uživale v navezovanju stika z pikico, ki raste v vas. Vse pa se začne že zdaj, ko delate na pikici. Zaradi stresa in živčnosti in mislih na znake, vzroke, posledice..... se odaljujete od partnerja. Sigurno je vaš odnos postal drugačen. po eni strani tudi more, saj ste se odličili za pomemben korak, sam če boste ene izmed tistih, ki jim ne uspe hitro, bo vaš zakon trpel. Povem vam iz lastnih izkušenj, tega se tako enostavno ne navadiš. Vedno huje je, vedno bolj boli, zdaj pa pomislite, kako vas boli zdaj na začetku, kak stres doživljate že zdaj in potem pomislite, da bo zmeri samo huje. Nehite se obremenjevat že zdaj. Kje pa piše, da je potrebno zanosit že prvi mesec. Otrok ni stvar, ki jo npr, ko si jo zaželiš greš pa nabaviš. Saj že nakup hiše ali stanovanje je dolgoletni ali več mesečni projekt. Uživajte v temu kar imate, ne obremenjujte po nepotrebnem sebe in partnerja.
Zato lepo prosim, ne o poučenosti ali nepoučenosti, pa še z dretjem

p.s. pa še neki, kako lahko od nekoga pričakuješ potrpljenje, ko pa same niste potrpežljive. punca je povedala svoje mnjenje tako kot jaz zdaj, ve pa kar uporabite mal potrpljenja z testi in nosečnostjo
zdaj pa sem jaz negativna, pa nič zato, kar linčajte me, če vam bo to kaj pomagalo. aja, ap ni vse letelo nate ninika, ampak tudi na ostale punce

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 22.10.2006 19:55:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 11
22.10.2006 20:12:44   
biba77
Tudi jaz menim, da je bolje pocakati na izostanek M.

Ceprav, ko sem jaz zanosila, je BC mini pokazal user posted image 25. dan ciklusa! Vendar je tudi nekaj: jaz sem imela nadzorovan ciklus in sem tocno vedela kdaj je bila O, tako da... tiste, ki tega ne veste, se lahko zaradi tega tudi "zasijete", ce prezgodaj delate test.

Pa, cimprej javite novicko!!user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.10.2006 20:13:13   
ninika212
Pošteno MIŠEK13!!! Jaz samo pravim, da nismo vsi enaki in dsa eni pač iščejo neko potrditev. A misliš da tiste ko sprašujejo al so al niso, pa kdaj naredit test itd. sprašujejo? NE, enostavno oklepajo se enga upanja in iščejo potrditev v stilu mogoče pa bo... A NI TO FORUM UPAJMO SKUPAJ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.10.2006 20:36:12   
Anonimen
Ja, je to forum upamo skupaj. Tu lahko poveš svoje mnenje, postavš vprašanje, alhk čvekaš, sploh ni panike. Edino pojavi se lahk en probem, zaradi zasičenosti z enim in istim vprašanjem, ponavljanjem, zaradi neumnih oz nesmiselnih vprašanj, se tistim, ki so dolgo gor, enostavno več ne da odgovarjat in ponavadi so glih ti polni izkušenj, polni nasvetov, in to pripelje potem na začetek negotovosti. Hvala bogu pa da se še najde kaka oseba, ki kljub temu odgovori. vendar verjemi, da bi bilo mnogo bolje, da bi dobila več izkušpenih odgovorov, kot pa enga ali 2 izkušena in mnogo ostalih ki te samo še bolj zmedejo.

še zmeri pa ne razumem kako potrditev lahko kdo dobi, ko prejme več nasprotujočih se odgovorov. Kvečjemu dobi samo tolažbo in upanje, za katerega pa še zmeri ne ve ali je obetajoče ali je lažno, pa velik zmede
ja mogoče pa bo. Ne mogoče, ampak definitivno da bo, enkrat bo, to pa ne rabit takoj ta mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 14
22.10.2006 20:40:53   
lelaval
Anonimna - ČESTITKE. user posted image user posted image

Testi so narejeni, da zaznajo nosečniški hormon, kar pa je čisto možno, da ga še ni dovolj prisotnega, ko delate teste pred izostankom user posted image . Tako, da je res bolje zdržat tistih par dni in kasneje delat test.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.10.2006 10:39:33   
koala
Mišek13 se podpišem pod tvoje besede!

Punce če malo polistate nazaj, ali pa uporabite iskalnik, boste videla da se ta tema pojavlja in ponavlja, tako da mi je že res brezveze pisat in odgovarjat.
In ja vem kako je ko si neučakan, vem kako je ko si želiš dete, pa nosečnosti ni in ni.

Anonimna tebi pa iskrene čestitke in v svoji nosečnosti maksimalno uživaj ter se pusti razvajati!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.10.2006 10:53:29   
majrim
Čestitke!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image ...iz srca...upam,da se ti v petek pridružim!!!!lep dan vsem skupaj!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.10.2006 11:14:21   
teri
Lučka 25,Mišek 13:popolnoma se podpišem pod vaše besede!!!To sem že 1x povedala da se test dela po izostanku user posted image -7 dni.In konec s takimi temami!!Jaz sem tudi že bla user posted image pa mi je user posted image zamujala,pa nisem tle gor pisala.Povedala sem ko sem opravla tes in je bil user posted image .

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.10.2006 12:53:24   
lunca2
ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.10.2006 13:09:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Baby chek sem tudi delala malo pred izostankom. In mi je pokazal, da nisem. Tako da, res četudi je radovednost velika, se zadržte, ker samo denar mečete stran. Preizkušeno!

Preizkušeno je men obakrat pokazal user posted image . Sam je pa res bolj ziher počakat, pa naj bo še tako težko.
Pa čestitam!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
28.10.2006 16:57:02   
taja1
Jaz sem tudi mnenja, da je prezgodnje delanje testov metanje denarja skozi okno in da je stalno zivciranje, postavljanje vedno istih, nesmiselnih vprasanj, obremenjevanje partnerja in sebe lahko prej v skodo kot korist.

Samo nekaterim pac to ustreza ali pa si enostavno ne morejo pomagati. Vsaka od nas pac ni tako psihicno trdna, da bi se prisilila na vse skupaj gledati bolj racionalno.

Verjamem, da so marsikateri od vas, ki se ze dolgo trudite zanositi, taka nesmiselna vprasanja sol na rano in da ste ze site dajati vedno ene in iste odgovore.
Tista, ki ima resnicno probleme z zanositvijo verjetno gleda z pomilovanjem ali celo z jezo na punco, ki ze po enem mesecu izgublja glavo.

Vendar beseda problem za vsakega predstavlja nekaj drugega in vsakemu od nas se lastni problemi zdijo najvecji.
Tudi punca, ki sedaj brez veze panicari, se bo sama sebi zdela smesna, ko bo koncno rodila ali ko bo morda imela resnejse probleme. 

Take teme pac samo preberite, se posmejte in se ne trudite z odgovori.

Verjamem tudi, da punci, ki postavi taksno vprasanje odgovori kaj dosti ne pomagajo.
Ampak nekatere pac rabijo malo pozornosti, malo svojega prostora kjer se lahko zjocejo, vprasajo karkoli, ne da bi jih kdo obsojal.

Tudi sama sem prisla na ta forum zato, da bi panicarila, jokala, postavljala nesmiselna vprasanja in dobivala odgovore, ki mi v resnici ne morejo resiti tezav, a mi dajejo neko veselje, tolazbo.

Okolice ne maram obremenjevati z svojimi "problemi", ker sem mnenja, da me ne bi razumeli na taksen nacin, kot me ve - punce v podobni situaciji.
Menim pa da je ta forum prav zato, da se punce z istim ciljem "obremenjujemo" med sabo.

Saj ni vazna vsebina vprasanj, vazno je le to, da druga drugi iskreno zelimo dobro in drzimo pesti, da vse pridemo do zelenega cilja. Pa ne glede na to koliko in kaksna nesmiselna vprasanja se nam bodo na tej poti porodila.

Veliko srece vsem!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.10.2006 5:22:30   
Anonimen
To kar si napisala je vse prav in lepo in če greš malo pogledat, dejansko tudi ne odgovarjamo, ampak preberemo ali pa tudi to ne in gremo dalje. ko si pri volji tudi odgovoriš oz, sigurno, če vidiš da nekdo potrebuje resen odgovor.  Problem torej ne tiči v temu, ampak v temu, da punce ne uporabljajo iskalnika. Potem pa imaš že samo na eni strani  PCO, PCO, PCO, laparoskopija, laparoskopija, histeroskopija, histeroskopija, nosečniški zanki, znaki.....samo poglej koliko istih naslovov je samo na eni strani. Koliko odgovorov pa še najdeš na drugih straneh in temah. Ok pa če se ti ne da brskat ali nimaš časa ali ne veš uporabljat, ali maš novo vprašanje, pa se priključi temi, ki ravno o tem govori. Nekaj boš izvedel že tu, osalo vprašaš. Tako imaš potem vse informacije na enem mestu. A ni fajn npr klub klomifenk ali ivf/icsi klub, vse se samo tu meni, in ogromno informacij se najde že tu. Seveda je nekaj vprašanj tudi izven tega kluba, ampak so redke in tudi hvala bogu, da se pojavijo posebej, ker so ponavadi res resna vprašanja in sledijo resni odgovri. To ali je punca noseča ali ne, ker ji je test pokazal -, zame ni resno vprašanje in tudi nobenega resnega odgovora ne dobi. Pa to koliko časa se matram in mi gredo taka vprašanja na živce, nima res veze s tem. Zase lahk rečem, da mi grejo taka vprašanja na živce izključno zaradi ponavljanja. Odprem post, z mislijo, da odgovorim in pomagam, potem ga preberem in si rečem, pa saj smo na to vprašanje že včeri al kak drug dan odgovorili.
In tako kot nekatere lahko pišejo v forumu ista vprašanja in nesmiselna vprašanja, tako lahko najbrž jaz in druge punce, ki se pridružujejo mojemu mnenju tudi napišejo kaj si me mislimo. A ni tako? Me, ki tako mislimo, pa na koncu izpademo "smotane", samo zato ker se matramo več let in je zato zdaj to problem, da smo take hudičke do punc, ki poskušajo nekaj mesecev zanositi. Verjemi nobena od nas ne želi nobeni punci, da bi šla v ta pekel. vsem iz srca želimo, da bi takoj zanosile in smo jim pripravljene tudi pomagat, kjer se le da. In res nobeni, nobeni ne želimo kaj hudega. Še najmanj, da bi me gledale koga s pomilovanjem ali z celo z jezo. Jaz osebno sem vesela vsake nosečke in zato mi tudi to ni nobena sol na ran. Nekaterim je in jih tudi razumem in to bolj kot pa neumna vprašanja nekaterih.  Sem pa že nekaj postov prebrala, kjer so ravno punce, ki se trudijo kak mesec imele zmeri odgovor, da smo "vražje" do njih samo zaradi tega, ker se me matramo toliko let. Glih s te strani se mi zdi, da je več pomilovanja in nekaterih tudi jeze, ko jih hočeš postavit na realna tla. Na koncu me izpademo pi user posted image .

Kokr koli vprašanja in odgovori, smiselni ali nesmiselni se naj pojavljajo, hvala bogu, da tudi pomagajo prebroditi tako ali drugačno krizo, te spraviti v boljšo voljo. Edino lepo bi bilo vseeno uporabljati iskalnik in se priključiti temi, ki že govori o tem. Tudi v pravilih foruma piše, najprej poišči v iskalniku.

(odgovor članu taja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
29.10.2006 19:38:24   
taja1
MISEK13 te razumem in se v glavnem tudi strinjam s tabo.

Hotela sem le malo osvetliti tudi drugo plat zgodbe.

Zelim ti vso sreco in drzim pesti zate in za vse cakajoce.
Pa eno user posted image  ti posiljam, da bo cakanje lazje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.10.2006 19:43:34   
Katrin
user posted image  Iskrene čestitke, anonimna; vsem čakajočim pa veliko sreče!

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu taja1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

darila
Michonne RR

Kdaj kupite darila za decembrska obdarovanja?

Zadnji trenutek (25%)

Decembra (50%)

Novembra (6%)

Čez celo leto (6%)

Jih ne kupujem (12%)

Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!