Anonimen
|
To kar si napisala je vse prav in lepo in če greš malo pogledat, dejansko tudi ne odgovarjamo, ampak preberemo ali pa tudi to ne in gremo dalje. ko si pri volji tudi odgovoriš oz, sigurno, če vidiš da nekdo potrebuje resen odgovor. Problem torej ne tiči v temu, ampak v temu, da punce ne uporabljajo iskalnika. Potem pa imaš že samo na eni strani PCO, PCO, PCO, laparoskopija, laparoskopija, histeroskopija, histeroskopija, nosečniški zanki, znaki.....samo poglej koliko istih naslovov je samo na eni strani. Koliko odgovorov pa še najdeš na drugih straneh in temah. Ok pa če se ti ne da brskat ali nimaš časa ali ne veš uporabljat, ali maš novo vprašanje, pa se priključi temi, ki ravno o tem govori. Nekaj boš izvedel že tu, osalo vprašaš. Tako imaš potem vse informacije na enem mestu. A ni fajn npr klub klomifenk ali ivf/icsi klub, vse se samo tu meni, in ogromno informacij se najde že tu. Seveda je nekaj vprašanj tudi izven tega kluba, ampak so redke in tudi hvala bogu, da se pojavijo posebej, ker so ponavadi res resna vprašanja in sledijo resni odgovri. To ali je punca noseča ali ne, ker ji je test pokazal -, zame ni resno vprašanje in tudi nobenega resnega odgovora ne dobi. Pa to koliko časa se matram in mi gredo taka vprašanja na živce, nima res veze s tem. Zase lahk rečem, da mi grejo taka vprašanja na živce izključno zaradi ponavljanja. Odprem post, z mislijo, da odgovorim in pomagam, potem ga preberem in si rečem, pa saj smo na to vprašanje že včeri al kak drug dan odgovorili. In tako kot nekatere lahko pišejo v forumu ista vprašanja in nesmiselna vprašanja, tako lahko najbrž jaz in druge punce, ki se pridružujejo mojemu mnenju tudi napišejo kaj si me mislimo. A ni tako? Me, ki tako mislimo, pa na koncu izpademo "smotane", samo zato ker se matramo več let in je zato zdaj to problem, da smo take hudičke do punc, ki poskušajo nekaj mesecev zanositi. Verjemi nobena od nas ne želi nobeni punci, da bi šla v ta pekel. vsem iz srca želimo, da bi takoj zanosile in smo jim pripravljene tudi pomagat, kjer se le da. In res nobeni, nobeni ne želimo kaj hudega. Še najmanj, da bi me gledale koga s pomilovanjem ali z celo z jezo. Jaz osebno sem vesela vsake nosečke in zato mi tudi to ni nobena sol na ran. Nekaterim je in jih tudi razumem in to bolj kot pa neumna vprašanja nekaterih. Sem pa že nekaj postov prebrala, kjer so ravno punce, ki se trudijo kak mesec imele zmeri odgovor, da smo "vražje" do njih samo zaradi tega, ker se me matramo toliko let. Glih s te strani se mi zdi, da je več pomilovanja in nekaterih tudi jeze, ko jih hočeš postavit na realna tla. Na koncu me izpademo pi . Kokr koli vprašanja in odgovori, smiselni ali nesmiselni se naj pojavljajo, hvala bogu, da tudi pomagajo prebroditi tako ali drugačno krizo, te spraviti v boljšo voljo. Edino lepo bi bilo vseeno uporabljati iskalnik in se priključiti temi, ki že govori o tem. Tudi v pravilih foruma piše, najprej poišči v iskalniku.
|