Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odstranjevalec madežev Super 10 19.8.2007 22:55:27
|
|
|
|
dulcinea
|
A ni bil Suepr 10 od firme Golden, ki se je prodajala samo po hišah, kot recimo Tupperware?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Odstranjevalec madežev Super 10 20.8.2007 0:18:40
|
|
|
|
beba76
|
Ja, je od Golden-a, ceba je bla pa v času SIT tam 2.500 do 3.000. Ne vem točno, ker mi ga prodaja očim in ga dobim brez njegovega zaslužka . Je zelo dobra stvar in vsestransko uporabna v gospodinjstvu, ne samo za čiščenje madežev (za pohištvo, steklokeramične plošče, notranjost avtomobila, sedežne...). Za kake breskve, korenček ali kaj podobnega pa jaz uporabljam Amvayevo belilo. A delamo reklamo?? Upam, da ne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2007 7:04:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odstranjevalec madežev Super 10 20.8.2007 8:57:57
|
|
|
|
Nasy
|
To je enkratna stvar, jaz sem s tem vse čistila, zdaj ga prav čakam, kdaj se poštar s tem primaje, ker sem ga po dolgem času naročila. Kopalnica tako diši po tem še nekaj dni, kar mi ni uspelo z nobeno drugo stvarjo. Uporablja se v bistvu za vse. Je precej drag, to je res, je pa to koncentrat, ki si ga potem namešaš z vodo. Za naročilo pa..obrni se na Frizerko RR, je na čvekanju že bila ta tema
|
| Stran: [1] |
IME ZA FANTKAguglaKatero ime za fantka bi izbrali?Filip (
34%)
Maks (
15%)
Oskar (
20%)
Matic (
25%)
Tristjan (
6%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!