Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Odstranitev nohta, okrevanje 28.9.2012 22:41:36
|
|
|
|
taška30
|
Naši sedemletnici so danes potegnili dol noht na palcu na nogi, imela je zanohtnico. Poseg je super prestala, popoldne sem ji sicer 2x dala sirup proti bolečinam, ampak ni sile. Jutri naj bi šli že k dežurnem prvič previti. Zdaj pa mi prosim povejte, tisti ki že imate izkušnje s tem, kako je to previjanje, a grozno boli, ko potegne dol to gazo? Kolikokrat je treba iti previjati, preden gre povoj čisto stran? Koliko časa so imeli povito? Kdaj je zrasel nov noht? Sploh ne vem, če bo šla ta teden kaj v šolo, saj še čevlja ne more obut nobenega? Hvala že vnaprej za vsako informacijo.
|
|
|
|
RE: Odstranitev nohta, okrevanje 29.9.2012 0:20:43
|
|
|
|
MioBambino
|
Jaz sem imela ta poseg v otroštvu(pred cca.10 leti), na enem nohtu na nogi, pribl. 7-8x. Boli injekcija, ko ti prst omrtvijo pri operaciji. Po operaciji "cuka", boli na čuden način. Grozljiv občutek je, če se te na rano prime gaza(se spomnim še danes)- emni so moji doma nekaj časa odmakali, da ni bilo tako hudo. Drugače se da preživet, je vsak dan boljše. Šola? Hmmm... poslušala bo lahko, telovadila še nekaj časa ne bo, kako bo pa prišla do tja? Kako se bo gibala po šoli? Kaj bo obula? Škoda, da ni več poletje- bi vam prav prišle japonke. Meni je po toliko odstranitvah zrastel čuden noht, je pa res, da nisem potrebovala več teh posegov- enkrat mi je pedikerka zrihtala in od takrat imam mir. Na srečo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?