Najaa
|
jutre IZVIRNO SPOROČILO: TDTP Hčeri so odstranili žrelnico zaradi vnetij ušes, a ni bilo nič boljše. Sedaj je pa na zaščiti za vnetjem ušes na Hikoncilu, ker njen imunski sistem ne tvori nekih celic, ki bi jo obvarovali pred vnetji. No in sedaj so se začele angine. Predvčerajšnim sva prišli iz bolnišnice, ravno zaradi angine. Sedaj jih je imala vsak mesec: december, januar in februar, tako da sedaj še jemljemo amoksiklav, jupi - MENI SE BO PA ZMEŠALO OD TEH ZDRAVIL! V glavnem ker sva imele že do sedaj 25 gnojnih vnetij ušes, potem sem jih že nehala šteti, sva imele možnost bivat od njenega sedmega meseca pa do sedaj štirih let zelo velikokrat na orl oddelku in tako spremljali tudi ostale, ki so dali ven žrelnico in mandelje in v vsem tem času naj povem, da ni bilo niti enega primera, da bi bilo okrevanje težko, da bi se karkoli zakompliciralo. Je pa res, da se morajo potem 14 dni paziti, jesti pasirano itd. Tako, da sem se odločila, da če bo imela še kakšne 3 angine do jeseni, ne bom oklevala 100% greva na operacijo mandljev. Angine je imel tudi sin in mož(med 23 in 33 letom), in odkar sta jih dala ven nimata niti vročine več! Se opravičujem, ker sem tako na široko razlagala, a upam, da sem ti pomagala! Jaz sem si dala na tehnico vse te antibijotike, ki jih pojemo in odstvanitev mandeljev, pa mislim, da si z antibijotiki veliko bolj škodimo. Ne upam, si pomisliti, če se pojavi kaj bolj resnega od angine in ji nobeden antibijotik nebi več prijel!!!! Ja bogi otrok no, kar mrazilo me je, ko sem tole brala... Vidiš, moja hčerka ima tudi zdej, ko je dala žrelnico ven, angine. Od dec dve, prej pa eno kakšni dve leti nazaj... Zelo mi je žal, da niso dali hkrati ven še mandeljnov, tak pa se bova še enkrat šli matrat v bolnico. Sam to je treba zrihtat, ker kakor ti praviš, je boljše dat mandlje ven kakor skoz sam AB pit.
|