Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odstranitev gnilih mlečnih zob 10.6.2009 13:41:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar je treba, je treba. Poznam 4 letno punčko, kateri so to naredili.
|
|
|
|
RE: Odstranitev gnilih mlečnih zob 10.6.2009 13:43:31
|
|
|
|
Natasa79
|
In kako otrok to prenese? Ima kaj posledic? Predvsem me zanima zaradi govora, ker je mal težko govorit brez sprednjih 4 zobkov? Lp, Nataša
|
|
|
|
RE: Odstranitev gnilih mlečnih zob 10.6.2009 13:53:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natasa79 In kako otrok to prenese? Ima kaj posledic? Predvsem me zanima zaradi govora, ker je mal težko govorit brez sprednjih 4 zobkov? Lp, Nataša Nič kaj posebnega. Tudi glede govora nima težav.
|
|
|
|
RE: Odstranitev gnilih mlečnih zob 10.6.2009 16:02:43
|
|
|
|
ajataja
|
jaz pa poznam primer(v sorodu),ki je ravno obratno,zobarka pravi da nikakor ne izdret sprednjih zobkov ker potem stalni zobki ne bodo imeli prave lege bodo rastli po svoje in tud govor ne bo razločen predvsem s,c,č,š in r,kar je pa čist res,ker sestrična je pa logopedinja in pravi da največ dobi otrok s temi težavami ki nimajo zobkov od spredaj in jim jeziček uhaja.Tako da ne vem ,pojdi vprašat še kakšnega drugega zobozdravnika.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?