Anonimen
|
Zelo poenostavljeno sem ti napisala, kaj je dobro in kaj bi lahko pomagalo. Bom poskušala razložit, da ne bo zvenelo, kot da te zavajam :). Okvara (?) ščitnice in s tema povezana operacija in hormonska terapija so resne zadeve. Jaz bi v tem primeru naredila vse, kar je v moji moči, da bi zadeve ublažila do največje možne mere. Tri stvari, ki sem jih napisala, so zelo okvirne, a če začneš o njih razmišljati in na njih delati, se da marsikaj poštimat. Ne pravim, da je to nadomestilo za medicino, pravim pa, da je tvoje zdravje tudi v tvojih rokah in v tvoji glavi. Povej, kaj te ovira, da bi sama poskrbela zanj? Tvoje telo je dober pokazatelj tega, kar se v življenju dogaja. Meni je zdravje na prvem mestu in kakršnokoli neravnovesju v telesu je znak, da moram ustaviti žogo. V tvojem primeru ne vidim nobene potrebe po dokazovanju, da zmoreš vse in frustraciji, kadar vsega ne zmoreš.Težava ni v rezultatu, težava je v tvojem dojemanju nerezultata ali nepopolnega rezultata, na katero telo reagira na svoj način. Verjetno si se že velikokrat borila s tem, nazaj pa se bori tudi telo z nenormalno (povečano ali premajhno) količino hormona. V telesu živiš in spoštuj tudi njegove odločitve, ne samo odločitve in želje glave in razuma. Nikakor te ne želim kritizirati; želim ti le povedati, da je telo tvoje, da z njim upravljaš ti in da IMAŠ določene možnosti, da telo posluša tudi tebe, samo sodelovati je treba z njim. Glej, da operacije je še pol leta. To je dolga doba, da lahko poskusiš sama kaj naredit. Za tvoje zdravje gre. Operacije in tableti so fajn, samo zelo mlada si še. Če se je bolezen pojavila....lahko tudi gre .
|