Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odstopanje kože na prstkih 9.4.2014 13:03:22
|
|
|
|
mini86
|
ali pa je stoje prebolel škrlatinko.. tako sem jo tudi jaz, in drugega kot luščenje kože nisem imela
|
|
RE: Odstopanje kože na prstkih 9.4.2014 14:04:38
|
|
|
|
.tojeto.
|
zanimivo. Pa se je potem samo od sebe nehalo luščit.
|
|
|
|
RE: Odstopanje kože na prstkih 9.4.2014 14:06:21
|
|
|
|
mini86
|
ja..mi smo šli takrat sicer do dr in je rekla da je za ab itak prepozno al neki tazga in to je blo to
|
|
RE: Odstopanje kože na prstkih 9.4.2014 14:39:08
|
|
|
|
.tojeto.
|
Potem bomo pa počakali... Če mulcu drugače nič ne manjka, verjetno ni nevarno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2014 19:36:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odstopanje kože na prstkih 10.4.2014 10:50:20
|
|
|
|
.tojeto.
|
Ah, saj drugače ne kompliciram preveč , samo čudno se mi je zdelo, da se je pojavilo kar na enkrat, na praktično vseh konicah prstkov. Imamo enega takega izbirčneža, ki poleg tega ne sme jesti ničesar kar vsebuje mleko (alergija) in potem se vprašaš, če mulcu morda kakšna bistvena sestavina fali. No, morda pa se oglasi še katera s kakšno tezo .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?