Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odstopanja ploda v rasti v prvih mesecih 5.2.2008 21:02:32
|
|
|
|
J.L.
|
Odstopanja gor/dol so normalna. Možno da si zanosila pozneje ali prej. Pa tudi te meritve niso vsakič natančne. Čist možno, je da je ginekolog pri merah falil. Nič se ne sekiraj, raje uživaj.
|
|
|
|
RE: Odstopanja ploda v rasti v prvih mesecih 5.2.2008 21:16:45
|
|
|
|
Hans
|
Meni so v nosečnosti večkrat premikali datum PDP, prav tako moji sestrični, njej celo v razliki več kot 14 dni. Določitev tednov nosečnosti je problem pri nerednih menstruacijah in podobnih težavah.
|
|
RE: Odstopanja ploda v rasti v prvih mesecih 6.2.2008 7:43:32
|
|
|
|
2.mama
|
Hja... meni tudi na morfologiji še niso mogli točno določiti datuma poroda, ker vse njihove podatke presega za najmanj en teden. Tako da sem ponovno naročena čez tri tedne in upam, da bom tokrat zvedela tisti (vsaj približni) datum poroda... Pri prvemu so falili za tri tedne. Hvala bogu, da sem poslušala sebe in bila pripravljena toliko prej. Pri drugemu pa čutim, da bo vsaj 14 dni prej kot so napovedali. No ja, lahko da sem tokrat pa jaz falila...
|
|
|
|
RE: Odstopanja ploda v rasti v prvih mesecih 6.2.2008 7:53:10
|
|
|
|
kekec in mojca
|
Meni so v prvi nosečnosti prestavili PDP za skoraj cel mesec (24.6. po menstruaciji na 22.7. po UZ). Pa je bilo z otrokom vse ok. Sama sem imela pač dolge cikluse, tako da je prišlo do oploditve veliko kasneje. Brez skrbi - točnost UZ je odvisna od posameznega G. Na te mere ne daj kaj dosti.
|
|
|
|
RE: Odstopanja ploda v rasti v prvih mesecih 6.2.2008 8:51:25
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Pri meni je bilo v 5 mesecu nosečnosti, otrok premajhen za en mesec, se pravi, da je bil v velikosti otroka pri 4 mesecih. Je gin, naredil malo paniko ampak je potem bilo vse ok, tako da se nič sekirat . Sem pa potem rodila 12 dni čez rok, tako da so se kar malo zmotili.
|
|
RE: Odstopanja ploda v rasti v prvih mesecih 6.2.2008 15:38:48
|
|
|
|
iskanje
|
Hvala lepa za odgovore, sicer sem si že prej mislila da pač je vse to možno a sedaj ste me še malo bolj pomirile. Nestrpno že čakam odgovore iz Lj. od dvojnega hormonskega testa in upam da mi nebo treba it na aminocintezo. Zanima pa me še nekaj če ste čutile v 13 t kakšne bolečine,špikanje v trebuhu ker meni so to kar dogaja od kar sem bila na NS.Mogoče so tudi malo krivi živčki
|
|
|
|
RE: Odstopanja ploda v rasti v prvih mesecih 7.2.2008 7:54:49
|
|
|
|
TinKiCa1
|
Ojla! Jst sm mela NS pri 11tednih, pa je mala merla že 64 mm! Pa je še vedno velka :) Je edin teži nost! :)
|
|
RE: Odstopanja ploda v rasti v prvih mesecih 10.2.2008 9:18:07
|
|
|
|
katty32
|
Pozdravljene... No, tudi pri meni so manjša odstopanja, a mislim, da je to tudi vse normalno. Brez skrbi. A nekaj me pa bolj nažira, glede nuhalne svetline. Glede na to, da je plačljivo, se mi zdi, da se tudi tu vrti vse okoli denarja. Skoraj vsako pacientko pošljejo na dvojni hormonski test, zakaj? Zato, ker je tudi ta plačljiv? Vmeni se porajajo dvomi glede tega, če nam to nalašč delajo, da nas zastrašijo, potem je pa itak vse uredu... Ne vem, ne vem... Mal mi je sumljivo in celo nečloveško, če bi to bilo res, saj se potem res ne ozirajo na čustva nas pričakajočih mamic. Tako da, ne se obremenjevat preveč punce, tudi tu je nekaj birokracije in zaslužkarstva.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?